Grupperejser til livlige KRAKOW

Krakow er Polens gamle hovedstad, og en af de smukkeste byer i Europa! Wawel-slottet knejser flot over byen, og man føler sig hensat til det 16. århundrede når man går en tur i den gamle bydel. Men det er også en moderne by med masser af leben. Her er kæmpe shopping centre, jazzmusik i kælderrestauranterne og en livlig markedsplads med souvenirbutikker, caféer og hestekøretøjer!

Tag på en grupperejse til Krakow, hvor I kan besøge den jødiske bydel Kazimierz. Her finder I gamle synagoger og høre Klezmer-musik i restauranterne. Nowa Huta var det kommunistiske styres stolthed - en hel by bygget rundt om stålværket. Og ikke langt fra Krakow ligger minderne fra 2. verdenskrigs rædsler, de to tidligere KZ-lejre Auschwitz og Birkenau. Krakow og omegn byder på mange oplevelser. Kun to timers kørsel syd for byen ligger de smukke Tatra-bjerge, et yndet udflugtsmål for både lokale og turister.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Krakow

  • Tag på byvandring med guide "I Schindlers fodspor”

  • Hør om forholdet mellem Danmark og Polen og EU i Nordic House 

  • Få en rundvisning i et kloster og snak med en munk om hans dagligdag

  • Besøg de fantastiske saltminer lidt udenfor Krakow

  • Nyd det smukke landskab fra en tømmerflåde på Dunajec-floden

  • Smag jødiske specialiteter til tonerne af melankolsk Klezmer-musik

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Krakow

 Gode links til jeres grupperejse til Krakow 

Krakow Turistinformation - Her finder I alt om Krakow www.krakow.pl
Wawel Krakows berømte borg www.wawel.krakow.pl
Wieliczka-minerne De berømte saltminer lidt udenfor Krakow www.kopalnia.pl
Auschwitz/Birkenau De tidligere KZ-lejre Auschwitz/Birkenau www.auschwitz.org/en/museum/news/
Kloster Munkekloster ved Krakow http://www.tyniec.benedyktyni.pl/
Nordic House Et lille stykke Skandinavien i Krakow www.nordichouse.pl

Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Restaurant Klezmer Jødisk restaurant med underholdning www.klezmer.pl

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Krakow kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov.

FLY
Fra København med Norwegian og SAS med flere ugentlige afgange eller det polske flyselskab LOT via Warszawa, flere daglige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

EGEN BUS
Vi kører med moderne 4* busser. I har bussen til rådighed under opholdet.
Rejsetid fra København ca. 17 timer eller fra Århus ca. 19 timer.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Krakow. I Krakow kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller.

 

3-stjernet
Under denne kategori har vi Hotel Batory, charmerende familiedrevet hotel beliggende få minutters gang fra markedshallerne på Rynek Glowny pladsen. Pæne, nyligt renoverede værelser. Hotellet har restaurant og tre store møderum. 
Hotel Wyspianski er et stort, moderne hotel beliggende ved ringmuren Westerplatte, som omkranser den gamle bydel. Her er gode mødefaciliteter, god restaurant og bar med udendørs servering om sommeren.

4-stjernet
Her samarbejder vi med Hotel Columbus, et skønt, nyt lille hotel beliggende i det jødiske kvarter Kazimierz. Dejligt indrettet i kolonial stil med varme farver og eksotiske træmøbler. Hotellet har restaurant og to mindre møderum.
Hotel Francuski, lille elegant hotel  beliggende i historisk bygning. Beliggende tre gader fra torvepladsen Rynek Glowny. Der er en fin restaurant og lille møderum.