Studierejser til Amsterdam

Studierejse til museerne i AMSTERDAM

Tag på studierejse til byen med de mange kanaler, broer, cykler, markeder og husbåde. Museer med Van Gogh, Rembrandt og Vermeer. Med diamantsliberier, med et Red Light District og et heftigt café- og natteliv. Holland har en blandet befolkning, hvor hvid, sort, gul, rød, rig og fattig smelter sammen. Amsterdam er Hollands hovedstad, men regeringen sidder i Den Haag. Byen er til at overskue, og man kommer nemt rundt til fods, på cykel eller i sporvogn. Byen er multi-etnisk og rummer over 155 nationaliteter.

Byens største seværdighed er Van Gogh Museum, der har verdens største samling af Van Goghs malerier samt Rijksmuseum, der har nogle af Rembrandts mest kendte malerier hængende. Et besøg i Anne Franks Hus er bevægende. En guidet cykeltur skal prøves tillige med en times kanaltur. Shopping er sjovt i Amsterdam – her er alt for enhver pengepung og en café i nærheden til at en kort pause. Nattelivet er heftigt, og man kan høre alt slags musik i byen fra jazz, rock og pop til salsa og hip hop.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Amsterdam

  • Tag på havnen og få en lærerig oplevelse i eksperimentariet Nemo

  • Prøv en guidet aftentur i Red Light District og få indblik i kvarterets historie

  • Oplev den livlige stemning i De Pijp – byens nye latinerkvarter

  • Nyd et Rijstafel med op til 40 retter på en indonesisk restaurant

  • Tag en halvdags tur til Rotterdam og oplev Europas største havn

  • Få en rundvisning på Amsterdam Arena med guide og besøg Ajax’s museum

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Amsterdam

Amsterdam Turistinformation - Her finder I alt om Amsterdam www.amsterdam.info/dk/
Rijksmuseum www.rijksmuseum.nl
Van Gogh Museum www.vangoghmuseum.nl
Anne Franks hus www.annefrank.org
Nemo www.nemosciencemuseum.nl
Heineken Experience www.heinekenexperience.com
Diamant Museum www.amsterdam.info/museums/diamond-museum/

Transport

I kan vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program. Til Amsterdam rejser I med rutebus, egen bus eller fly.

Ophold

I Amsterdam kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller. Vi samarbejder med Generator, Meininger hotel City West, Meininger Hotel AmstelStayokay og ClinkNOORD.