Forsikringer til grupperejser

Det er altid en god idé at forsikre jer

Afbestillingsforsikring Samtidig med bestilling af rejsen skal I beslutte, om I ønsker at tegne en afbestillingsforsikring.

Forsikringen koster 7% af rejsens pris (hvis rejsen koster kr. 3.000 - koster afbestillingsforsikringen kr. 210).

Overstiger forsikringsummen 250.000 opkræves 9 % for det resterende beløb. Der kan maksimalt forsikres for 500.000 kr.

Med en afbestillingsforsikring er I sikre på ikke at miste det, I har betalt for jeres rejse, hvis I skulle blive nødsaget til at aflyse på grund af akut opstået sygdom eller tilskadekomst hos dig selv eller dine nærmeste. Forsikringen dækker også dødsfald i din nærmeste familie, hvis din bolig brænder, ved uventet opsigelse, skilsmisse og reeksamen.

Afbestillingsforsikringen skal bestilles og betales samtidig med depositum.

Gældende forsikringsbetingelser fremsendes sammen med police.

 

Skole- og ungdomsrejseforsikring Forsikringen er målrettet grupper af børn og unge, som sammen med ledere eller lærere skal på en skole eller studierejse indenfor EU/EØS.

Er I en gruppe af elever under 30 år samt lærer eller gruppeledere (min. 10 personer), som skal være på rejse under 30 dage, så anbefaler vi denne forsikring.

Forsikringen koster kr. 13 pr. dag - skal tegnes for min. 10 personer.

Hvis I køber en skole- og ungdomsrejseforsikring er I dækket for lægebehandling og hospitalsindlæggelse, der hvor det blå EU-sygesikringskort ikke dækker. Under rejsen har I adgang til Goudas 24 timers danske lægevagt/alarmcentral for råd og vejledning. I er også dækket for hjemtransport, tilkaldelse af en forældre ved sygdom, krisehjælp, privatansvar i udlandet, hjemkaldelse til Danmark mv. Forsikringen kan også tegnes som udvidet og dække i lande hvor det det blå EU-sygesikringskort ikke dækker, så som Tyrkiet, Kroatien mv.

Der vil blive tillagt 1,1% til forsikringspriserne i statsafgift

 

Ferierejseforsikring Er I en gruppe som er 30 år eller derover og skal I på rejse i eller udenfor Europa anbefaler vi en ferierejseforsikring. Er I på ferierejse indenfor EU/EØS vil I være I dækket for lægebehandling og hospitalsindlæggelse, der hvor det blå EU-sygesikringskort ikke dækker. I vil også være dækket for hjemtransport, privat ansvar, hjemkaldelse og tilkaldelse og sygeledsagelse samt adgang til Goudas 24 timers danske lægevagt/alarmcentral. Rejser I udenfor EU/EØS dækker forsikringen også lægebesøg og hospitalsindlæggelse.

Ring og hør nærmere.

 

Hent de generelle rejsebetingelser - PDF (250KB)

 

Student & Business Tours modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Student & Business Tours er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.