Studierejser til spændende BERLIN

Berlin er rejsemålet for studieture og studierejser med et lavt budget. Her får I meget for pengene, af kunst, kultur og historie. Det er en ung by med en lang historie, og der venter jer et væld af oplevelser! Berlin er altid med i første række med nye trends, design og mode, og lige meget hvad temaet er for jeres rejse, finder I det i Berlin. Der er altid en spændende ny kunstudstilling, et nyt museum, en flot musical. Berlin er på én gang dynamisk, alternativ - og traditionel.

Tag ned og se, hvor muren skilte Vest- og Østberlin, mærk historiens vingesus under Brandenburger Tor, gå på opdagelse i det multikulturelle Kreuzberg og det alternative Prenzlauer Berg. Lej en cykel og se byen i jeres eget tempo, og besøg det nyeste og mest populære diskotek om aftenen. Tilbuddene er mange, og begrænsningen er en kunst i Berlin!

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Berlin

  • Få en rundvisning i Rigsdagen og se det berømte glaskuppeltag fra oven

  • Se hvordan DDR behandlede sine borgere i stasifængslet i Hohenschönhausen

  • Gå på opdagelse i Berlins undergrund og besøg en gammel bunker fra  en musical eller en cabaret

  • Tænk over jødernes skæbne blandt de 2.711 betonsteler i midten af byen

  • Se på kunst i Hamburger Bahnhof eller i Neue Nationalgalerie

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Berlin

 Gode links til jeres studierejse til Berlin 

Berlin Turistinformation -  - her finder I alt om Berlin www.visitberlin.de/en
Offentlig transport www.berlin.de/en/public-transportation
Oversigt over museer i Berlin www.visitberlin.de/en/see/museums-art
Oplevelser i Berlins undergrund berliner-unterwelten.de
Den tidligere koncentrationslejr Sachsenhausen https://www.sachsenhausen-sbg.de/
Stasifængslet i Hohenschönhausen www.stiftung-hsh.de

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Berlin kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

RUTEBUS
Flere daglige afgange fra København, fra Århus én daglig afgang.
Rejsetid fra København ca. 7 timer, fra Århus ca. 9 timer.
 

EGEN BUS
Vi kører med moderne 4* busser. I har bussen til rådighed under opholdet.
Rejsetid fra København ca. 7 timer, fra Århus ca. 9 timer.
 

TOG
Ét dagligt direkte tog København- og Århus-Berlin t/r, flere med skift i Hamborg.
Rejsetid fra København og Århus ca. 7 timer.
 

FLY
Fra København med Norwegian, Easyjet og SAS, mange daglige afgange.

 

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere. 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Berlin. I Berlin kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Berlin har i de seneste år fået mange nye hostels, som ligger spredt over hele byen. Standarden er varierende. Nogle hostels har bad og toilet på værelserne, andre har ikke. Vi samarbejder blandt andet med A & O Hostel Friedrichhain, I bor på 4-8-sengsværelser med køjesenge og bad og toilet. Gode fællesfaciliteter for grupper, f.eks. store opholdsrum, computere med internetadgang, trådløst netværk mv.

Kategori II
Vi samarbejder blandt andet med City-Hotel Ansbach beliggende  ved U-Bahn Wittenbergpl. og  skråt overfor KaDeWe. I bor på små men rene og pæne 3-4-sengsværelser med bad og toilet. Der er 24-timers reception og bagageopbevaring

Kategori III
Indenfor denne kategori er vores to favorithoteller Hotel Transit og Hotel Transit Loft beliggende henholdsvis i Kreuzberg og i Prenzlauer Berg. Ungdomsvenlige hoteller, begge med skønt stort fællesområde, hvor I kan samles om aftenen. I bor på 3--6-sengsværelser med bad og toilet. 

Hostel Generator Berlin Mitte er beliggende en lille km. fra Hackesche Markt. Hostellet har mange faciliteter og I bor på små 6-8-sengsværesler med bad og toilet.