Grupperejser til Rom

Grupperejser til historiske ROM

Ingen anden by i Europa er som Roms centrum at sammenligne med et frilandsmuseum. Overalt finder man spor fra Roms historie, som går mere end 2000 år tilbage. Fra Forum Romanum, hvor vigtige beslutninger blev taget til Colosseum, hvor folket blev underholdt af gladiatorerne. Fra Pantheon, gudernes tempel og Roms bedst bevarede bygning fra oldtiden, til Piazza Navona, som oprindelig blev bygget som ovalt atletikstadion. Renæssancen holdt sit indtog i 1400-tallet med Michelangelo og andre eminente malere og arkitekter og Bernini berigede Rom med sine mange kunstværker i 1600-tallets barokperiode.

Tag på en grupperejse til Rom for at sidde på den spanske trappe eller beundre Trevi fortænen. Stemningen i byen er med til at gøre Rom til den by den er idag med plaskende fontæner, frydefulde skulpturer, grønne områder, smukke palazzoer og piazzaer. Et levende udendørs liv med caféer og hyggelige restauranter i en vidunderlig, charmerende og historisk atmosfære.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Rom

  • Få en rundvisning i den storslåede Peterskirken med vores danske guide

  • Tag en tur rundt i Rom i ” Engle og Dæmoners ” fodspor

  • Søg freden i Borgheseparken og se kardinalens kunstsamling

  • Shop Gucci og Louis Vuitton eller gå på loppemarked i Porta Portese

  • Fodbold ... skal det være en kamp med Roma eller Lazio?

  • Tag på tur til Roms populære vindistrikt, Castelli Romani

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Rom

Rom Turistinformation - Her finder I alt om Rom  www.turismoroma.it
Vatikanmuseerne - Der er 14 af dem ... mest interessant er det sixtinske kapel  www.vatican.va
Roma FC - Se Roma FC på hjemmebane  www.asroma.it
Colosseum - Al information om Colosseum www.the-colosseum.net
Katakomberne - www.catacombe.roma.it
Restaurant Orso 80 - Som er berømt for sine fantastiske antipasti www.orso80.it

Transport

Med Student & Business Tours til Rom kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Rom kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Vi samarbejder med Hotel Casa San Giuseppe, få skridt fra Piazza Trilussa med de mange små smalle og karakteristiske stræder. Hotel Ponte Sisto er vores favorithotel! Et af Roms bedste hoteller beliggende få minutters gang fra Piazza Navona og Campo De Fiori.