Grupperejser til historiske ROM

Ingen anden by i Europa er som Roms centrum at sammenligne med et frilandsmuseum. Overalt finder man spor fra Roms historie, som går mere end 2000 år tilbage. Fra Forum Romanum, hvor vigtige beslutninger blev taget til Colosseum, hvor folket blev underholdt af gladiatorerne. Fra Pantheon, gudernes tempel og Roms bedst bevarede bygning fra oldtiden, til Piazza Navona, som oprindelig blev bygget som ovalt atletikstadion. Renæssancen holdt sit indtog i 1400-tallet med Michelangelo og andre eminente malere og arkitekter og Bernini berigede Rom med sine mange kunstværker i 1600-tallets barokperiode.

Tag på en grupperejse til Rom for at sidde på den spanske trappe eller beundre Trevi fortænen. Stemningen i byen er med til at gøre Rom til den by den er idag med plaskende fontæner, frydefulde skulpturer, grønne områder, smukke palazzoer og piazzaer. Et levende udendørs liv med caféer og hyggelige restauranter i en vidunderlig, charmerende og historisk atmosfære.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Rom

  • Få en rundvisning i den storslåede Peterskirken med vores danske guide

  • Tag en tur rundt i Rom i ” Engle og Dæmoners ” fodspor

  • Søg freden i Borgheseparken og se kardinalens kunstsamling

  • Shop Gucci og Louis Vuitton eller gå på loppemarked i Porta Portese

  • Fodbold ... skal det være en kamp med Roma eller Lazio?

  • Tag på tur til Roms populære vindistrikt, Castelli Romani

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Rom

 Gode links til jeres grupperejse til Rom 

Rom Turistinformation - Her finder I alt om Rom  www.turismoroma.it
Vatikanmuseerne - Der er 14 af dem ... mest interessant er det sixtinske kapel  www.vatican.va
Roma FC - Se Roma FC på hjemmebane  www.asroma.it
Colosseum - Al information om Colosseum www.the-colosseum.net
Katakomberne - www.catacombe.roma.it


Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Restaurant Orso 80 - Som er berømt for sine fantastiske antipasti www.orso80.it

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Rom kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

 

FLY
Fra København med SAS og Norwegian med flere daglige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland.
Fra Hamborg med Eurowings med flere ugentlige afgange.

 

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Rom. I Rom kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller.

 

3-stjernet
Hotel Casa San Giuseppe. Beliggende i Trastevere, få skridt fra Piazza Trilussa med de mange små smalle og karakteristiske stræder. Hotellet har til huse i en bygning, som oprindeligt tilhørte kirken og som nu fungerer som hotel. Hotellet som råder over 29 pæne store værelser og passer perfekt til mellemstore grupper. Endvidere er her en charmerende tagterasse.

4-stjernet
Hotel Ponte Sisto. Vores favorithotel! Et af Roms bedste 4* hoteller beliggende få minutters gang fra Piazza Navona og Campo De Fiori.  Bygningen var oprindelig et kloster og den smukke klostergård fremstår nu som en skøn udendørs patio med høje palmer.  Hotellet råder over 106 værelser med fin komfort. Bar og morgenmadsrestaurant samt tagterrasse med fantastisk udsigt over Roms tage og kupler. Gode mødefaciliteter.  Et dejligt hotel med ”sjæl”, atmosfære og ikke mindst en enestående beliggenhed.
Hotel Residenza Di Ripetta. Beliggende i et tidligere kloster mellem Piazza del Popolo og Den Spanske Trappe. Meget rummelige værelser, som alle vender mod en fredelig smuk gårdhave med med udendørsservering, og når man sidder her og alt ånder fred og idyl, skulle man ikke tro man befinder sig midt i Rom. Der er morgenmadsrestaurant, bar og gode mødefacilliteter. Hotellet har desuden  også en tagterasse med et fantastisk panorama over Rom.