Grupperejser til Paris

Grupperejser til romantiske PARIS

Ingen anden by har en så spændende historie, så meget mode, så meget kultur og så mange gastronomiske højdepunkter at byde på. Det franske køkken og shopping holder verdensklasse, og Paris formår i den grad at mætte alle sanser. Byen med de brede boulevarder, den imponerende arkitektur og de mange pladser, emmer af intensivitet og livlig atmosfære, og romantikken er i højsæde.  Her er et imponerende udvalg af museer med Louvre, som et af de mest kendte, hvor bl.a. det berømte mesterværk Mona Lisa hænger.  Alt i alt er byernes by Paris en aldeles charmerende og uimodståelig verdensmonopol.

Tag på en grupperejse og start med en slentretur gennem gaderne i Paris til byens hjerte Latinerkvarteret. Sejl med en af de mange turbåde, og oplev fra Seinen, Notre Dame folde sig ud i baggrunden. Sid på en af de mange fortovscafeer og oplev byens livlige puls. Tag op til Montmartre hvor den fantastiske hvide kirke Sacré Coeur ligger og hvor gademalerne holder til. 

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Paris

  • Tag cyklen gennem Paris gader og langs Seinen

  • Oplev solopgangen over Paris i luftballon med efterfølgende champagne brunch

  • Tag på en anderledes byrundtur i jeres egne ”gamle” 2 cv’er

  • Besøg solkongens fantastiske slot, Versailles, som ligger lidt uden for Paris

  • Tag på tur og oplev Dan Browns bog Da Vinci Koden i virkeligheden

  • Spis middag i Eiffeltårnet og afslut aftenen med sejltur på Seinen

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Paris 

Paris Turistinformation - Her finder I alt om Paris www.parisinfo.com
Louvre - Det store, franske statsmuseum for kunst med bl.a. Leonardo da Vincis værker – herunder Mona Lisa. www.louvre.fr
Museum Palais de Tokyo - Et helt unikt og kreativ museum www.palaisdetokyo.com
Pompidou-centeret - Moderne kunst og kultur i Paris under et tag www.centrepompidou.fr
Sejltur på Seinen - www.canauxrama.com
Versailles - Solkongens slot uden for Paris www.chateauversailles.fr
Le train bleu www.le-train-bleu.com

Transport

Med Student & Business Tours til Paris kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Paris kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Vi har et godt samarbejde med Holiday Inn Paris Gare de l’Est, centralt beliggende i Paris ved Gare de l’Est. Og med Le Cardinal Hotel, godt beliggende mellem Operaen og Sacré Coeur. Vi anbefaler Hotel Rochester Champs Elysées, et dejligt hotel beliggende på en tværgade til Champs-Elyseés med masser af butikker restauranter og barer inden for rækkevidde.