Studierejser til kunstnernes PARIS

Paris serverer alle ingredienser til en super studierejse. Hvad enten I skal studere bygningsværker, historie, kultur, mode eller gastronomi tilbyder den fantastiske by alt under en vifte. Moderne arkitektur blander sig med alle de berømte gamle bygninger, pladser og monumenter som Eiffeltårnet, Sacré Coeur, Notre Dame og Triumfbuen. Søger I lidt væk fra de store boulevarder og pladser, finder I Marais-kvarteret mellem Centre Pompidou og Place des Vosges, dér hvor 3. og 4. arrondissement mødes. Her er små gader med hyggelige butikker og en afslappet stemning med flere parisere end turister !

Selv om Paris er en meget stor by, er der masser af små oaser, der dukker op når man begiver sig rundt i byen. Gå en tur langs bredden af Seinen eller hop på en af de mange turbåde og se de mange broer, som ikke bare er funktionelle, men også er små kunstværker i sig selv. Slå et smut op forbi Montmartre med alle gademalerne og den smukke, hvide kirke Sacré Coeur og nyd den storslåede udsigt over byen.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Paris

  • Besøg Paris' store fødevaremarked, hallerne i Rungis, Orly

  • Oplev Dan Browns bog i virkeligheden med besøg på bl.a. Louvre

  • Tag på guided tur på el-cykel og oplev Paris med vind i håret

  • Besøg PSA Peugeot Citroën fabrikken lidt udenfor Paris

  • Besøg Parc de la Vilette med verdens største videnskabsmuseum

  • Se solkongens fantastiske slot Versailles uden for Paris

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Paris

 Gode links til jeres studierejse til Paris 

Paris Turistinformation Her finder I alt om Paris www.parisinfo.com
Louvre Det store, franske statsmuseum for kunst med bl.a. Leonardo da Vincis værker – herunder Mona Lisa. www.louvre.fr
Pompidou-centeret Moderne kunst og kultur i Paris under et tag www.centrepompidou.fr
Sejltur på Seinen www.bateaux-mouches.fr eller www.canauxrama.com
Det store videnskabs/teknologimuseum i Parc de la Vilette www.cite-sciences.fr/en/cite-des-sciences
Versailles Solkongens slot uden for Paris www.chateauversailles.fr/homepage

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Paris kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med  Norwegian, Easyjet, SAS og Air France med mange daglige afgange.

Fra Billund med Air France med daglig afgang (meget små fly og derfor meget dyrt) 
Fra Hamborg med Air France og Eurowings med daglig afgang.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Paris. I Paris kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af lidt bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller. 

 

Kategori I
Under denne kategori samarbejder vi med  St. Christophers Hostel Nord, beliggende 100 meter fra Gare du Nord. Det åbnede i sommeren 2013 og har plads til næsten 600 gæster, I bor på 4-8-sengsværelser uden bad og toilet. Gode faciliteter for store gruppergrupper og der er free WI-FI overalt

Kategori II
Her bruger vi Hotel Amiot, centralt beliggende i 10. arrondissement mellem Gare du Nord og Gare de l'Est. På hotel Amiot bor I på 3-6-sengsværelser, alle værelser med bad og toilet. Der er morgenmadsrestaurant. 

Kategori III
I denne kategori samarbejder vi bl.a. med det hyggelige pariserhotel Hotel Luxia, som er beliggende ved Montmartre, fem min. gang fra Sacre Coeur. I bor på på 3-5-sengsværelser med bad og toilet. Hotellet har morgenmadsrestaurant