Grupperejser til tolerante AMSTERDAM

Tag på en grupperejse til Hollands hovedstad, som er en moderne tolerant og liberal by med progressive ideer. Amsterdam er anlagt i renæssancen og er virkelig charmerende med alle dets kanaler, som snor sig gennem byen. Byen er til at overskue, og man kommer nemt rundt til fods, på cykel, sporvogn eller i en kanalbåd. Amsterdammerne er meget venlige, hjælpsomme og gæstfrie, og når man spørger, om de taler engelsk, er svaret prompte ”Yes, of course”.

Amsterdams store seværdigheder er uden tvivl Van Gogh Museum, samt Rijsmuseum, der har nogle af Rembrandts mest kendte malerier hængende. Anne Franks Hus er et bevægende besøg. En kanalrundtur skal der til, så man rigtig kan indsnuse den skønne atmosfære og se de smukke huse. Amsterdam er et shopping mekka, og når fødderne trænger til hvile, og sulten melder sig, er der et hav af hyggelige cafeer og spisesteder at vælge mellem. Når mørket falder på, skal man også opleve Amsterdams fantastiske natteliv.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Amsterdam

  • Besøg De negen straates og gør et godt køb i små vintagebutikker

  • Prøv en 3 timers guidet cykeltur i Amsterdams centrum

  • Oplev bryggerimuseet Heineken Experience

  • Nyd en god middag i Restaurant Kitsch i hyggelige og utraditionelle omgivelser

  • Tag på antikvitetsmarkedet De Looier med et gevaldigt udvalg af ting og sager

  • Besøg en baggård en hofje f.eks Begijnhof med smukke facader og blomster

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Amsterdam

 Gode links til jeres grupperejse til Amsterdam 

Amsterdam Turistinformation - Her finder I alt om Amsterdam www.amsterdam.info
Rijksmuseum www.rijksmuseum.nl
Van Gogh Museum www.vangoghmuseum.nl
Anne Frankhuis www.annefrank.nl
Heineken Experience www.heinekenexperience.com
Diamant Museum www.diamantmuseumamsterdam.nl


Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Restaurant d’Vijff Vlieghenwww.thefiveflies.com

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Amsterdam kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med KLM og SAS med flere daglige afgange og med Norwegian med daglig afgang.

Fra Aalborg og fra Billund med KLM med flere daglige afgange.

Fra Hamburg med KLM med flere daglige afgange og med Eurowings med daglig afgang på nær lørdag.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere
 

RUTEBUS
Daglig afgang fra København med rejsetid på ca. 14 timer.Daglig afgang fra Aalborg/Aarhus/Vejle/Kolding med rejsetid på ca. 16/14/13/12 timer
 

EGEN BUS
Vi kører med moderne 4* busser. I har bussen til rådighed under opholdet. Rejsetid fra København, ca. 12 timer og fra Aalborg ca. 14 timer.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Amsterdam. I Amsterdam kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller.

 

4-stjernet

Vi samarbejder bl.a. med Hotel Rembrandt Square Amsterdam beliggende i centrum lige ved Rembrandtplein. Hotellet har 166 rigtig flotte værelser med bad og toilet, TV, telefon, minibar og kaffe & te faciliteter. Hotellet har reception, elevator, restaurant, bar og mødelokaler.Vi samarbejder også med Hotel Park Plaza Victoria beliggende i centrum på Damrak overfor hovedbanegården. Hotellet har 306 elegante værelser med bad og toilet, TV, telefon, minibar, og kaffe & te faciliteter. Hotellet har reception, elevator, indendørs swimmingpool, sauna, motionscenter, terrasse og mødelokaler.