Grupperejser til Berlin

Grupperejser til spændende BERLIN

Berlin er et oplagt rejsemål for alle typer grupperejser! Hvad enten I skal på en forretningsrejse, en forlænget weekend med ægtefællerne eller på en arbejdsweekend med kollegerne byder Berlin på mange forskellige hotelmuligheder kombineret med byens spændende historie, store kulinariske og kulturelle tilbud. 

Ud over at Berlin i dag er en moderne storby og førende indenfor de nyeste trends for bl.a. design og mode, fornægter byens historie sig ikke. I arkitekturen støder man på Frederik den Stores tid, nazisme og DDR-styre, og der er talrige historiske museer og monumenter til minde om den tid.

Men Berlin er andet end fortid. Skønne kunstmuseer, hyggelige caféer, spændende loppemarkeder, flotte shows og operaopsætninger er bare få eksempler på, hvad byen har at byde på!

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Berlin

  • Nyd en middag med lokal øl i en af Berlins mange restauranter med eget bryggeri

  • Spis frokost i KaDeWe's enorme fødevareafdeling på 4. etage

  • Tag på sightseeing på segways eller på Trabi safari gennem Berlins gader

  • Tag på en sejltur på Spree og kom tæt på regeringsområdet

  • Få en rundvisning i det imponerede Pergamon-museum

  • Gå på opdagelse i Berlins undergrund og besøg en gammel bunker fra 2.verdenskrig eller en atombunker fra koldkrigsdagene

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Berlin

Berlin Turistinformation  - Her finder I alt om Berlin www.visitberlin.de
Oversigt over museer i Berlin - www.museumsportal-berlin.de
Biersalon - Èt af Berlins mange historiske værtshuse - www.alt-berliner-biersalon.de
Trabi safari i Berlin - www.trabi-safari.de

Transport

På rejsen til Berlin kan I vælge rutebus, egen bus, tog eller fly - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Berlin kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan. Vi samarbejder bl.a. med Hotel Berlin Plaza, beliggende i en sidegade til  Kurfürstendamm. Vi kan også anbefale GoldenTulip Hotel Hamborg, moderne konferencehotel beliggende i Landgrafenstrasse.