Studierejser til oldtidens ROM

Ingen anden by i Europa, som Roms centrum, er at sammenligne med et frilandsmuseum. Overalt finder man spor fra Roms historie, som går mere end 2000 år tilbage. Mærk historiens vingesus på Forum Romanum, hvor vigtige beslutninger blev taget, til Colosseum, hvor folket blev underholdt af gladiatorerne. Fra Pantheon, gudernes tempel, som er Roms bedst bevarede bygning fra oldtiden, til Piazza Navona, som romerne oprindelig byggede som ovalt atletikstadion.

Renæssancen holdt sit indtog i 1400-tallet med Michelangelo og andre eminente malere og arkitekter. Bernini berigede Rom med mange kunstværker i 1600-tallets barokperiode. Alt dette gør Rom til den by den er i dag med plaskende fontæner, frydefulde skulpturer, smukke palazzoer og piazzaer. Tag på studierejse til Rom og mød de unge romere, som lever livet udendørs ved de mange caféer og på de store pladser.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Rom

  • Se Peterskirkens overdådighed og de 14 Vatikanmuseers store samlinger

  • Hæng ud på den spanske trappe og nyd det romerske liv

  • Tag på masser af shopping fra gademarkeder til Gucci og Prada

  • Oplev stemningen ved en fodboldkamp...skal det være Roma eller Lazio?

  • Besøg FIAT fabrikken, Novo Nordisk eller RAI nyhedscenter

  • Tag på en heldagstur til Pompei og få rundvisning med vores danske guide

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Rom

 Gode links til jeres studierejse til Rom 

Rom Turistinformation Her finder I alt om Rom  www.turismoroma.it
Vatikanmuseerne Der er 14 af dem ... mest interessant er det sixtinske kapel  www.vatican.va
Roma FC Se Roma FC på hjemmebane www.asroma.it
Colosseum al information om Colosseum www.the-colosseum.net
Katakomberne www.catacombe.roma.it 

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Rom kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med SAS og Norwegian med flere daglige afgange.

Fra Hamborg med Eurowings med flere ugentlige afgange. 
Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Rom. I Rom kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Vi har set mange hostels i Rom og standarden kan være meget forskellig ! Nogle af Roms bedste hostels er Hostel Alessandro Downtown og Hostel Alessandro Palace, der har samme ejer. Det er to meget pæne og velfungerende hostels beliggende tæt på hinanden i Termini området. I bor på 6-10-sengsværelser. På Downtown er der bad og toiletter på gangene, på Palace er alle værelser med bad og toilet.

Kategori II
Indenfor denne kategori kan vi foreslå Hotel Acropoli eller Hotel Mirage & Halifax, begge hoteller tager mange ungdomsgrupper og det bærer hotellerne præg af !. I bor på 3-6-sengsværelser med bad og toilet. 

Kategori III
Denne kategori vælger de fleste og vi har vi et stort samarbejde med adskillige hoteller beliggende omkring Termini.

Hotel Luciani som har en hyggelig bar i forbindelse med receptionsområdet.  Hotel Santa Prassede og Hotel Ascot, som mange gruppeledere vælger år efter år. Alle hotellerne ligger omkring Termini og I bor på 3-6-sengsværelser med bad og toilet.