Grupperejser til ægte spanske VALENCIA

Tag på grupperejse til Valencia, Spaniens tredje største by. Med sine 1,1 mil. indbyggere er den en ægte spansk storby. Turismen her er ikke så tæt som i andre spanske storbyer, og det er også en af de ting som gør Valencia til en attraktiv storby at besøge. Valencia har med sine spændende og fantastiske bygninger, sine 300 solskinsdage og sin historie rigtigt meget at byde på. Den hellige gral, det bæger som Jesus drak af til den sidste nadver, står angiveligt i Valencia's katedral. Og dette endda med Pavens velsignelse!

Valencia har med sine millioninvesteringer i arkitektur tiltrukket opmærksomhed fra mange arkitektstuderende, og blandt den verdensberømte spanske arkitekt Santiago Calatravas skelsættende byggerier, råder Valencia bl.a. over det meget omtalte operahus, som ligner et svævende æg fra fremtiden. Også værd at nævne er, at den spanske nationalret paella stammer fra Valencia - faktisk helt tilbage fra år 709, hvor araberne bragte ris med sig da de invaderede byen. Retten serveres idag i utallige variationer.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Valencia

  • Valencia afholder hvert år Americas Cup,  og I kan sejle jeres egen "Americas Cup”.

  • Oplev operaen, planetariet og akvariet i Ciudad de las Artes y las Ciencias

  • Lej cykler i Jardines de Turia, som er et mesterværk i arkitektur og fauna

  • Besøg markedet Mercado Central der summer af liv og bugner af lækkerier

  • Besøg tyrefægterarenaen "Plaza de los Toros " et imponerede syn !

  • Vær vært ved jeres egen fodboldkamp på Valencias FC Mestalla Stadium

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Valencia

 Gode links til jeres grupperejse til Valencia 

Valencia Turistinformation - Her finder i alt om Valencia www.valenciavalencia.com
Ciudad de las Artes y las ciencias - Området med den spændende arkitektur www.cac.es
Valencia FC - Se dem spille på hjemmebane www.valenciacf.com
Den officielle Formula 1 side - Valencia afholder Formula 1 hvert år i juni www.formula1.com


Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Restaurant Submarino - Restauranten ligger midt i det fantastiske akvarium med udsigt til alverdens fisk. www.oceanografic.org/en/restaurante-submarino/

 

 

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Valencia kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med AirFrance, Eurowings og KLM med
Tilslutningsfly fra Jylland.
Fra Hamborg med Swiss med flyskift i Zürich
Bemærk at alle flyvninger er med flyskift i enten Paris, Frankfurt eller Amsterdam.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Valencia. I Valencia kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller.

 

3-stjernet
Her anbefaler vi Hotel SH Ingles, beliggende i en gammel historisk bygning og i centrum af Valencias historiske kvarter tæt på katedralen og Valencias Rådhusplads. Hotellet har et møderum til 50 personer.

4-stjernet
Vi foreslår Hotel Vincci Palace, beliggende i gammel klassisk bygning med moderne og frisk indretning i hjertet af Valencia. Hotellet har mødefaciliteter.
Hotel Barcelo Valencia, et helt nybygget hotel beliggende i området ved Ciudad de las Artes og 5 min. gang fra havet. Hotellet har gode mødefaciliteter.