Studierejser til solrige MALAGA

Malaga er et skønt sted og nok en af de mere oversete byer ved Middelhavet. Tag på en studierejse til byen, som har europæisk rekord i solskinstimer og de gode strande er ikke langt væk. Bycentrum er koncentreret omkring shopping-gaden Calle Larios og den store katedral, og i dette område er en labyrint af kønne små stræder, hyggelige pladser, butikker, tapas-barer og restauranter. Højt oppe ad bjerget ligger resterne af maurernes gamle palads Alcazaba. Man kan tage elevatoren fra gadeplan og op til toppen og så bevæge sig nedad gennem smukke haver og krogede stier og man ender nede ved det romerske amfieteater, tæt ved katedralen.

Malaga har to berømte bysbørn, som de er meget stolte af. Den ene - Picasso - har sit eget museum, som åbnede for få år siden. Den anden er Antonio Banderas, som besøger byen hvert år til påske. Byen har naturligvis også sin egen fodboldklub Malaga FC.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Malaga

  • Tag en guided rundvisning i Picassomuseet og lær mere om hans mesterværker

  • Se Malagas smukke katedral

  • Nyd den storslåede udsigt fra Malagas vartegn fæstningen La Alcazaba fra toppen af Gibralfarobjerget

  • Oplev drypstenshulerne ved Nerja

  • Kik ind i et af Malagas mange små museer

  • Tag en heldagstur til Granada og besøg det berømte Alhambra

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Malaga

 Gode links til jeres studierejse til Malaga 

Malaga Turistinformation Her finder I alt om Malaga  www.malagaturismo.com
Museo Picasso Et af byens bedste museer www.museopicassomalaga.org
FC Malaga Se dem spille på hjemmebane www.malagacf.com
Museum for moderne kunst Gratis adgang og altid med spændende nye udstillinger cacmalaga.eu
Musikmuseet Også et besøg værd www.musicaenaccion.com

Gibraltar - kun 1½ times kørsel fra Malaga www.visitgibraltar.gi

 

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Malaga kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

 

FLY
Fra København med Norwegian og SAS med flere ugentlige afgange
Fra Ålborg med Norwegian, flere ugentlige afgange
Fra Hamborg med Norwegian med flere ugentlige afgange 

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Malaga. I Malaga kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Hostel Oasis Malaga beliggende ved siden af Thyssen Museum. I bor på 6-, 8- & 10-sengsværelser med bad og toilet. 24-timers reception, adgang til fælles køkken og skøn tagterrasse.

Kategori II
Vi har desværre ingen hostels eller hoteller indenfor denne kategori. De findes, men enten tager de ikke grupper eller også ligger de for langt fra centrum.

Kategori III
Indenfor denne kategori har vi to meget centralt beliggende og populære hoteller, hvor I bor på 2-3-sengsværelser med bad og toilet. Hotel Sur ligger i en hyggelige gade få minutters gang fra Calle Larios og Hotel Carlos V ligger lige ved siden af katedralen. Begge hoteller er vant til at tage ungdomsgrupper og der er en god stemning. Der serveres ikke morgenmad på Carlos V, men der er mange cafeer lige ved hotellet.