Grupperejser til storslåede MALAGA

Malaga, Andalusiens hovedstad og Spaniens femtestørste by, er med sit indbydende klima og sin perfekte beliggenhed absolut et besøg værd. Malaga kombinerer på bedste vis muligheden for at opleve den sydeuropæiske storbys charme, kultur og pulserende folkeliv, med fantastisk natur i de omkringliggende bjerge, og for en svalende dukkert ved en af de lokale strande. Et besøg på Picassomuseet er selvfølgelig et "must" i kunstnerens egen fødeby, men Malaga har også mange små, interessante museer. Spis på en af de utallige tapas-barer i byen eller en af de gode fiskerestauranter langs kysten. Shopping er på hovedstrøget Calle Larios og de små hyggelige sidegader.

Tag på grupperejse til toppen af Gibralfarobjerget med ruinerne af den gamle fæstning og nyd den storslåede udsigt over byen og havet. Ved bjergets fod ligger maurernes Alcazaba palads, hvis sale rummer en imponerende samling af arabisk kunst. Tag en tur op i Malagabjergene og besøg en af de mange små lokale bjergbyer, oplev freden, den fantastisk smukke udsigt og den friske bjergluft. 

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Malaga

  • Besøg Picassomuseet i Picasso's egen fødeby

  • Oplev et ægte andalusisk flamenco show

  • Lær den gamle spanske dans "Sevillans" af en professionel instruktør

  • Tilbered jeres egen paella

  • Prøv en skattejagt gennem Malagas gader med opgaver og besøg undervejs

  • Tag på en tur til Granada og oplev det fantastiske palads Alhambra

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Malaga

 Gode links til jeres grupperejse til Malaga 

Malaga Turistinformation - Her finder I alt om Malaga www.malagaturismo.com
Picasso museet i Malaga - www.museopicassomalaga.org
Museum for moderne kunst - Gratis adgang og altid med spændende nye udstillinger cacmalaga.eu
La Concepcion - Oase med eksotiske planter hentet til Malaga fra hele verden gennem de sidste 150 år laconcepcion.malaga.eu
FC Malaga - Se dem spille på hjemmebane www.malagacf.com


Denne restaurant kan vi varmt anbefale

El Chinitas - Beliggende i Malagas historiske centrum. Restaurant med speciale i det lokale køkken. http://www.spanish-menu.com/restaurant_profile.php?UG_hodnota_id=144&sn=5

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Malaga kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med Norwegian og SAS med flere daglige afgange
Fra Ålborg med Norwegian med flere ugentlige afgange
Fra Hamborg med Norwegian med flere ugentlige afgange

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Malaga. I Malaga kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller.

 

3-stjernet
Her samarbejder vi med det hyggelige, familiedrevne hotel Don Curro, som ligger lige rundt om hjørnet af Calle Larios. Der er café, bar og restaurant og alle værelserne er renoverende.

4-stjernet
Hotel Molina Lario er et helt nyt hotel som er beliggende i en bygning fra 1900-tallet. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i centrum af Malaga i gåafstand til alle de kendte seværdigheder og ved indkøbsgaden Calle Larios. Tagterrasse med pool. Gode mødefaciliteter. 
Hotel AC Malaga Palacio. Perfekt beliggenhed i centrum i gå afstand til Calle Larios og  Picassomuseet. Tagterasse på 15. etage med pool og med fantastisk udsigt over byen og katedralen. Gode mødefaciliteter.