Grupperejser til Malaga

Grupperejser til storslåede MALAGA

Malaga, Andalusiens hovedstad og Spaniens femtestørste by, er med sit indbydende klima og sin perfekte beliggenhed absolut et besøg værd. Malaga kombinerer på bedste vis muligheden for at opleve den sydeuropæiske storbys charme, kultur og pulserende folkeliv, med fantastisk natur i de omkringliggende bjerge, og for en svalende dukkert ved en af de lokale strande. Et besøg på Picassomuseet er selvfølgelig et "must" i kunstnerens egen fødeby, men Malaga har også mange små, interessante museer. Spis på en af de utallige tapas-barer i byen eller en af de gode fiskerestauranter langs kysten. Shopping er på hovedstrøget Calle Larios og de små hyggelige sidegader.

Tag på grupperejse til toppen af Gibralfarobjerget med ruinerne af den gamle fæstning og nyd den storslåede udsigt over byen og havet. Ved bjergets fod ligger maurernes Alcazaba palads, hvis sale rummer en imponerende samling af arabisk kunst. Tag en tur op i Malagabjergene og besøg en af de mange små lokale bjergbyer, oplev freden, den fantastisk smukke udsigt og den friske bjergluft. 

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Malaga

  • Besøg Picassomuseet i Picasso's egen fødeby

  • Oplev et ægte andalusisk flamenco show

  • Lær den gamle spanske dans "Sevillans" af en professionel instruktør

  • Tilbered jeres egen paella

  • Prøv en skattejagt gennem Malagas gader med opgaver og besøg undervejs

  • Tag på en tur til Granada og oplev det fantastiske palads Alhambra

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Malaga 

Malaga Turistinformation - Her finder I alt om Malaga www.malagaturismo.com
Picasso museet i Malaga - www.museopicassomalaga.org
Museum for moderne kunst - Gratis adgang og altid med spændende nye udstillinger www.cacmalaga.eu
La Concepcion - Oase med eksotiske planter hentet til Malaga fra hele verden gennem de sidste 150 år laconcepcion.malaga.eu
FC Malaga - Se dem spille på hjemmebane www.malagacf.com
El Chinitas - Restaurant med speciale i det lokale køkken el-chinitas.business.site

Transport

Med Student & Business Tours til Malaga kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Malaga samarbejder vi med det hyggelige, familiedrevne hotel Don Curro, som ligger lige rundt om hjørnet af Calle Larios. Vi anbefaler også Hotel Molina Lario og Hotel AC Malaga Palacio i gåafstand til alle de kendte seværdigheder og ved indkøbsgaden Calle Larios.