Studierejser til mondæne WASHINGTON

Tag på studierejse til Washington og besøg The White House, Pentagon, Capitol Hill - navne, som vi næsten dagligt støder på i medierne. De ligger alle på USA's østkyst, i hovedstaden Washington D.C. Hvor New York er livlig og fandenivoldsk, er Washington D.C. mondæn og reserveret. Alt synes mere afdæmpet her - brede boulevarder, hvor bilerne sniger sig afsted og store parker, hvor familier slapper af. Højdepunktet for et besøg til D.C. er regeringsområdet, hvor man virkelig føler, at man står i magtens centrum!

D.C. er museernes by. Det mest kendte er Smithsonian Institute, som råder over 19 museer. Holocaust Museet og Museum of the American Indian er to nyere og meget spændende museer. En helt anden og mere hjertegribende oplevelse er det at besøge Arlington kirkegården, hvor flere hundredetusinde amerikanske soldater ligger begravet. Endelig kan vi anbefale en tur til bydelen Georgetown, som består af smukke gamle huse, lækre butikker og trendy caféer.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Washington

  • Tag en gåtur fra Capitol Hill via Obelisken til Lincoln Memorial og mærk historien

  • Smut forbi Union Station og se én af USA's flotteste togstationer

  • Se, om I kan få et glimt af præsidenten ved Det hvide Hus

  • Oplev vagtskiftet på Arlington kirkegården og besøg Kennedy-gravene

  • Tag på en udflugt til slagmarken ved Gettysburg

  • Spis aftensmad på en kinesisk restaurant i Chinatown

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Washington

 Gode links til jeres studierejse til Washington 

Washington D.C. Turistinformation Her finder I alt om Washington D.C www.washington.org
Smithsonians Her finder I alt om museerne www.si.edu/Museums
White House Det hvide Hus' hjemmeside www.whitehouse.gov
Georgetown En charmerende bydel www.washington.org/dc-neighborhoods/georgetown
Arlington kirkegården Et sørgeligt, men interessant besøg værd www.arlingtoncemetery.mil/#/
Shopping Shopping outlets i Washington www.premiumoutlets.com

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Washington kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med SAS med en daglig afgang.
Tilslutningsfly fra Jylland. 

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

Sådan bor I

Her er et udpluk af vores mest populære hostels og hoteller i Washington D.C. I Washington D.C kan der være stor forskel på hostels og hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller. Morgenmad er generelt ikke inkluderet.

 

Kategori I
Vi samarbejder blandt andet med HI International Hostel beliggende i centrum, tæt på Chinatown og 800 m. til Det Hvide Hus og National Mall. I bor på 4-10-sengsværelser (køjesenge) uden bad og toilet. Baderum og toiletter er på gangen. Hostellet har TV- og opholdsstue, fælles køkken, vaskeri, bibliotek og spillerum.

Kategori II
Ældre hoteller af varierende standard, alle med central beliggenhed. Alle værelser med bad og toilet. Vi samarbejder blandt andet med Hotel Harrington, som næsten er nabo til Det hvide Hus !, I bor på 4-5-sengsværelser. Hotellet har 24-timers reception, elevator og 3 restauranter.

Kategori III
Vi samarbejder blandt andet med State Plaza Hotel, som ligger i Chinatown og tæt på alle hovedseværdighederne. I bor på maks. 4 personer pr. værelse med bad og toilet. Hotellet har 24-timers reception, elevator, fitness center, mødelokale, restaurant og cafe.