Grupperejser til skærgårdens STOCKHOLM

Stockholm er med sin beliggenhed på 14 øer, en af verdens mest fascinerende hovedstæder og kaldes ofte "Nordens Venedig". Den stockholmske skærgård består i øvrigt af intet mindre end 24.000 øer, hvorfra den fantastiske natur kan opleves fra sin bedste side. Tag på grupperejse til Stockholm, hvor det er muligt inden for bekvem gåafstand, at nå de fleste seværdigheder, restauranter og shopping områder.

Udover den unikke placering på 14 små øer, som er forbundet med 40 broer, har Stockholm sin "Gamla Stan", der med sine brostensbelagte gader, museer og paladser er en velbevaret middelalderby. Gamla Stan er dog ikke bare en historisk kulisse, men med de mange butikker og restauranter indbyder bydelen også til shopping og cafe og udendørsliv om sommeren. Butikkerne bugner af trendy mode og design, hvor især svenske møbeldesignere har gjort deres til, at Stockholm er blevet en spændende destination inden for funktionelt møbeldesign.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Stockholm

  • Se flagskibet Vasa, der sank på sin jomfrurejse og lå på bunden i 333 år

  • Smag svenske specialiteter på turen hvor bl.a. elg og vodka står på menuen

  • Tag på ballonfærd og oplev Stockholm fra oven, med champagne og picnic

  • Besøg Street hvor unge designere i weekenden sælger egne kreationer

  • Prøv en meget anderledes sightseeing på tagryggen af de stockholmske tage!

  • Forkæl sanserne og tag på minikrydstogt i Skærgården

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Stockholm

 Gode links til jeres grupperejse til Stockholm 

Stockholm Turistinformation  - Her finder I alt om Stockholm www.visitstockholm.com
Vasa Museet - www.vasamuseet.se
Kongeslottet - www.royalcourt.se
Nationalmuseet i Stockholm - www.nationalmuseum.se
Moderne kunst af primært skandinaviske kunstnere - www.modernamuseet.se/stockholm/en/


Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Restaurant Naglo beliggende på Gustav Adolfs Torv serverer retter fra det nye svenske køkken med smagsoplevelsen i højsædet. www.naglo.com

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Stockholm kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

 

TOG

Fra København H med direkte tog til Stockholm Centralna, flere daglige afgange, fra Aarhus via København

Rejsetid fra København ca. 6 timer, fra Aarhus ca. 9 timer.

 

FLY
Fra København med Norwegian og SAS med flere daglige afgange.
Fra Billund med CityJet med flere daglige afgange pånær lørdag.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Stockholm. I Stockholm kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller.  Vi kan meget varmt anbefale disse hoteller:

 

3-stjernet
Scandic Hotel Norra Bantorget er beliggende i Norrmalm og med 10 min. gang til Central Stationen, shopping, restauranter og seværdigheder. Dejlig store lyse værelser. Hotellet har restaurant og bar og udeservering i  sommertiden.

Hotel Hellsten er beliggende i Vasastan med 5 min. gang til Drottninggatan. Skønne individuel designede værelser i forskellige stilarter. I hotellets bar spilles ofte live jazz. Hotellet har møderum og restaurant.

4-stjernet
Nordic Sea Hotel er indrettet maritimt og minimalistisk, med elementer af kyst og hav. Blandt mange faciliteter kan nævnes.Absolut Icebar, spa afdeling og gode mødefaciliteter . Hotellet er beliggende på Vasaplan midt i Stockholm.
First Hotel Reisen er beliggende midt i Gamla Stan og tæt på kongeslottet.  Hotellet har mange faciliteter og møderum. En del værelserne har balkon og udsigt over havnen.