Grupperejser til smukke BUDAPEST

Tag på grupperejse til en af Europas smukkeste byer! Donau-floden deler byen i to - Buda og Pest. På Buda-siden går det stejlt op til det smukke slot, Matthias-kirken og Fiskerbastionen, hvorfra der er et bjergtagende blik over til den flade Pest-side. Her er brede boulevarder med små hyggelige caféer, gågaden med moderne butikker, og markedshallen, hvor paprika, vin og gåsepaté sælges til spotpriser. 

Skal I slappe af efter dagens møder eller museumsbesøg er det et must at besøge et af byens mange termalbade, hvoraf nogle stammer fra det 16. århundrede. Vinsmagning hører også til et Budapest-besøg, det samme gør sejlads på Donau. Trænger I til at komme lidt ud af byen, kan vi anbefale en udflugt til Donau-knæet eller til Pusztaen, hvor I kan overvære et flot hesteshow, drikke et glas lokal abrikoslikør og få en frokost i det fri. 

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Budapest

  • Nyd en god middag, sigøjnermusik og byens lys på en aftensejlads på Donau

  • Tag på byrundtur og besøg én af verdens største synagoger

  • Se en ballet eller lyt til musik af Mozart i byens gamle flotte operahus

  • Gå i dampbad, bliv masseret og svøm en tur i Gellert-badet

  • Besøg Lenin og Marx i Memento-parken, skulpturernes kirkegård

  • Shop i Váci-gaden og slut af med kaffe og kage i den legendariske Gerbeaud-café

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Budapest

 Gode links til jeres grupperejse til Budapest 

Budapest Turistinformation - Her finder I alt om Budapest www.budapest.com
Heste Hesteopdræt og hesteshow www.lazarlovaspark.hu
Underjordisk militærhospital/bunkerPark Turistattraktion www.hospitalintherock.com
Sommerslot Kejserinde Elisabeth's sommerslot i Gödöllö www.kiralyikastely.hu

Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Cafe & restaurant Spoon Denne skønne cafe & restaurant ligger lige ned til Donaufloden www.spoonrestaurants.hu

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Budapest kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med Norwegian med flere ugentlige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland.
Fra Hamborg med det tyske Eurowings med daglig afgang. 

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Budapest. I Budapest kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller. Vi samarbejder bl.a. med:

 

3-stjernet
Hotel Atlas og Mercure Budapest City Center hotel, nydelige hoteller beliggende i centrum på Pest-siden.Hotel Atlas har rummelige værelser, hyggelig lobby-bar, restaurant og lille møderum.
Mercure City Center er et stort, moderne og nyrenoveret hotel. Værelserne er små, men pæne med lyse træmøbler. Mercure City Center har bar, restaurant og fem møderum. 

4-stjernet
Hotel Mercure Museum og Hotel Gellert. Historiske hoteller midt i Budapest! Gammel-europæisk atmosfære, og begge med mange faciliteter.
Hotel Museum er et lille hotel, men med store, komfortable værelser, hyggelig cocktailbar og restaurant med ungarske specialiteter. Der er fitnessrum samt et lille møderum.
Hotel Gellert er et stort konferencehotel beliggende ved foden af Gellertbakken. Store værelser, to restauranter, cafe og bar. Mange møderum og business-center. Alt wellness foregår i Gellert-badet, der er nabo til hotellet.