Studierejser til pulserende NEW YORK

Også kendt som "The Big Apple" og "The City that never sleeps". Inklusive forstæder har byen ca. 20 mill. indbyggere, som sætter deres præg på byen alt efter hvilken etnisk gruppe, de tilhører. Sydligst på Manhattan finder I den ældste del af New York, og det var også her, World Trade Center lå indtil 11.09.2001. Det er en hektisk storby, og man bliver hurtigt revet med af byens puls - det bliver en rejse, I aldrig glemmer!

Det er svært at nå det hele på en studierejse til New York - men de vigtigste seværdigheder bør naturligvis stå på listen: Frihedsgudinden, Empire State Building, Central Park og Museum of Modern Art. New York er også bydelene Brooklyn, hvor de ortodokse jøder går klædt som deres forfædre i det gamle Østeuropa, eller Harlem, hvor I kan overvære en gudstjeneste med gospel-sang. Og New York er et shopping-paradis for folk i alle aldre!

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i New York

  • Check i databasen på Ellis Island om du har familie, som er udvandret til USA

  • Besøg Yankee Stadium for det berømte baseball hold The Yankees

  • Gå fra Ground Zero via Chinatown, Soho og Greenwich Village til Times Square

  • Se, hvor World Trade Center stod, og besøg museet til minde om angrebet 9/11

  • Tag en udflugt til West Point, USA's elitære millitærakademi nord for New York

  • Se en musical på Broadway

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til New York

 Gode links til jeres studierejse til New York 

New York Turistinformation Her finder I alt om New York www.nycgo.co
Memorial 9/11 Museum og memorial center omkring 9/11 www.911memorial.org
Metropolitan Museum of Art New yorks store kunstmuseum www.metmuseum.org
Broadway Se hvad der spilles på Broadway lige nu www.broadway.com
Hard Rock Café i New York Stadig berømt spisested - gode burgers og høj musik www.hardrock.com/cafes/new-york/

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til New York kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med SAS med daglig afgang
Tilslutningsfly fra Jylland.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i New York I New York kan der være stor forskel på hostels og hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller. Morgenmad er generelt ikke inkluderet.

 

Kategori I
Alle vore hostels ligger på Manhattan. Vi samarbejder blandt andet med YMCA Vanderbilt, beliggende i Midtown og nærmeste metro på Grand Central Station. I bor på 2-sengsværelser (køjesenge) uden bad og toilet. YMCA West Side, beliggende i rolig gade tæt på Central Park. I bor på 2-sengsværelser (køjesenge) uden bad og toilet. 

Kategori II
Ældre hoteller af varierende standard, alle med central beliggenhed på Manhattan. Alle værelser med bad og toilet.
Vi samarbejder blandt andet med Hotel Chelsea Savoy beliggende i Chelsea området nær Midison Square Garden. I bor på  værelser med 2 x dobbeltseng (dvs. til 4 personer). Det kæmpestore Hotel Pennsylvania, beliggende lige ved Madison Square Garden og Penn Station. I bor på maks. 4 personer pr. værelse. (NB! Hotel Pennsylvanias hjemmeside viser kun hotellets business-værelser). 

Kategori III
Pæne turistklassehoteller. I bor på værelser til fire personer med 2 x dobbeltseng. Alle værelser med bad og toilet.Vi samarbejder blandt andet med Hotel Comfort Inn Times Square South som ligger 5 min. gang til Times Square, og Hotel Wellington, beliggende på 7th. Avenue/55th. St. tæt på Theatre District.