Grupperejser til farverige LISSABON

Lissabon er livsglædens og farvernes hovedstad, og man lader sig hurtigt forføre af byen med de mange farverige huse. Blandingen af historie og nutid, af en lille by og dog en metropol, er uimodståelig selv om byen har gennemgået så mange forandringer. Lissabons bykerne stammer tilbage fra 1700-tallet, hvor byen blev genopbygget efter det gigantiske jordskælv i 1755.

En oplagt mulighed at udforske den smukke by med de 7 høje og gode udsigtspunkter på er, at stige på en sporvogn som kører gennem byens mange bakkede gader og gennem de gamle bydele Alfama og Bairro Alto. Her ligger også de berømte portugisiske fado-huse, hvorfra fado-sangerne krænger deres karakteristiske sange ud. I de to charmerende kvarterer er der snævre brolagte gader, og her indgår de smukke gule sporvogne som en del af Lissabons udmærkede offentlige transportsystem. Bairro Alto er desuden et godt shopping-område, og prisniveauet er blandt det laveste i de vesteuropæiske storbyer.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Lissabon

  • Sejl på floden Tejo, og se byens monumenter fra vandsiden med frokost ombord 

  • Se kunstsamlingen, som blev skænket af millionæren Calouste Gulbenkian

  • Besøg et palads i den smukke bjergby Sintra med frokost og vinsmagning 

  • Deltag i kokkekursus hvor der bl.a. tilberedes delikate fiskeretter

  • Besøg Parque Das Nacoes, det tidligere Expo 98, og som nu er et kulturcenter

  • Overvær en fodboldkamp med de store klubber Benfica eller Sporting Lissabon

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Lissabon

 Gode links til jeres grupperejse til Lissabon 

Lissabons Turistinformation - Her finder I alt om Lissabon www.visitlisboa.com
Europas største akvarium i Lissabon, bygget i forbindelse med verdensudstillingen i 1998 www.oceanario.pt
Jerónimos-klosteret - Verdenskulturarv i Lissabon www.mosteirojeronimos.pt
Lissabons metrostanioner med fantastiske kunstværker www.metrolisboa.pt
Antiga Confeitaria de Belém - Et af Lissabons ældste konditorier www.pasteisdebelem.pt
Museu Nacional do Azulejo - De klassiske kakler mnazulejo.imc-ip.pt

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Lissabon kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY

Fra København med TAP med flere daglige afgange eller Norwegian med to ugentlige afgange
Tilslutningsfly fra Jylland
Fra Hamborg med TAP med daglig afgang.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Lissabon. I Lissabon kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

 

3-stjernet
Sana Capitol Hotel er et nyt moderne hotel bygget i 2008 og beliggende i det absolutte centrum ved Marques de Pombal og Avenida da Liberdade og det historiske centrum. Hotellet har morgenmadsrestaurant, bar samt restaurant til grupper.

4-stjernet
Double Tree by Hilton Hotel Lisbon - Fontana Park Lækkert design hotel i minimalistisk stil indrettet i gammel historisk bygning af den portugisiske designer Nini Andrade. Hotellet er beliggende i hyggeligt beboelseskvarter ved Saldanha square, og i gåafstand fra det historiske bycentrum. Hotellet råder over et stort mødecenter samt 2 restauranter og bar.
Inspira Santa Marta. Nyt hotel fra 2010 beliggende i en historisk bygning og indrettet efter Feng Shui principperne. Hotellet ligger lige ved Avenida da Liberdade i gåafstand til alle Lissabons seværdigheder. Her er gode mødefaciliteter, restaurant, bar og spa-område.