Studierejser til Dublin

Studierejser til festlige DUBLIN

En studierejse til den irske hovedstad er en skøn blanding af historie og ny energi med en arkitektur, der spænder fra middelalderen til vore dage. Dublin er en rigtig rar by at opholde sig i og irerne er et utroligt venligt og humoristisk folkefærd, der aldrig går af vejen for en god historie ! I Dublin kan I "møde" vikingerne, Irlands berømte forfattere Wilde, Swift, Yeats, Joyce og Beckett, besøge Trinity College, hilse på Molly Malone eller U2. Besøg Christ Church katedralen fra 1100-tallet, hvorfra en gangbro fører over til Dublinia, et interaktivt museum om Dublins historie eller besøg et af Dublins mange andre museer. 

Ved floden Liffey, i snævre og brolagte gader og stræder, finder I området Temple Bar. Her er fest og farver næsten døgnet rundt med restauranter, cafeer, pubber, gadeunderholdning, gallerier og butikker. I kan også vælge at se et teaterstykke på Abbey Theatre, en musical på Gaiety Theatre eller gå til koncert i Croke Park eller O2.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Dublin

  • Se Trinity College og Book of Kells - det er et must !

  • Besøg Kilmainham Gaol og hør historierne om de irske frihedskæmpere

  • Hør irsk musik på gader og stræder

  • Prøv en tur med Viking Splash Tours og få en sjov oplevelse

  • Besøg Guinness bryggeriet og nyd udsigten fra toppen af bygningen

  • Nyd den fantastiske natur på en udflugt til Glendalough og Wicklowbjergene

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Dublin 

Dublin Turistinformation Her finder I alt om Dublin www.visitdublin.com
Trinity College - Med den berømte Book of Kells www.tcd.ie/Library/
Guinness Storehouse En stor udstilling om Irlands berømte øl www.guinness-storehouse.com/
Kilmainham Gaol Dublins gamle fængsel www.heritageireland.ie
Viking Splash Tours  En sjov turistattraktion www.vikingsplash.ie

Transport

Med Student & Business Tours til Dublin kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Dublin findes ikke ungdomshoteller og billige hoteller som fx i London og Rom. Dublin har til gengæld en del hostels og mange gode 3* hoteller. I Dublin kan vi endvidere arrangere home stays, hvor I bor 3-4 personer hos irske familier med helpension. Vi samarbejder med Generator og Harcourt Hotel.