Studierejser til festlige DUBLIN

En studierejse til den irske hovedstad er en skøn blanding af historie og ny energi med en arkitektur, der spænder fra middelalderen til vore dage. Dublin er en rigtig rar by at opholde sig i og irerne er et utroligt venligt og humoristisk folkefærd, der aldrig går af vejen for en god historie ! I Dublin kan I "møde" vikingerne, Irlands berømte forfattere Wilde, Swift, Yeats, Joyce og Beckett, besøge Trinity College, hilse på Molly Malone eller U2. Besøg Christ Church katedralen fra 1100-tallet, hvorfra en gangbro fører over til Dublinia, et interaktivt museum om Dublins historie eller besøg et af Dublins mange andre museer. 

Ved floden Liffey, i snævre og brolagte gader og stræder, finder I området Temple Bar. Her er fest og farver næsten døgnet rundt med restauranter, cafeer, pubber, gadeunderholdning, gallerier og butikker. I kan også vælge at se et teaterstykke på Abbey Theatre, en musical på Gaiety Theatre eller gå til koncert i Croke Park eller O2.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Dublin

  • Se Trinity College og Book of Kells - det er et must !

  • Besøg Kilmainham Gaol og hør historierne om de irske frihedskæmpere

  • Hør irsk musik på gader og stræder

  • Prøv en tur med Viking Splash Tours og få en sjov oplevelse

  • Besøg Guinness bryggeriet og nyd udsigten fra toppen af bygningen

  • Nyd den fantastiske natur på en udflugt til Glendalough og Wicklowbjergene

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Dublin

 Gode links til jeres studierejse til Dublin 

Dublin Turistinformation Her finder I alt om Dublin www.visitdublin.com
Trinity College - Med den berømte Book of Kells www.tcd.ie/Library/
Guinness Storehouse En stor udstilling om Irlands berømte øl www.guinness-storehouse.com/
Kilmainham Gaol Dublins gamle fængsel www.heritageireland.ie/en/dublin/kilmainhamgaol/
Viking Splash Tours  En sjov turistattraktion www.vikingsplash.ie

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Dublin kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med SAS, flere daglige afgange eller Norwegian, flere ugentlige afgange
Tilslutningsfly fra Jylland
Fra Hamborg med Aer Lingus med daglig afgang.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Dublin. I Dublin kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. 

I Dublin findes ikke ungdomshoteller og billige hoteller som fx i London og Rom. Dublin har til gengæld en del hostels og mange gode 3* hoteller. I Dublin kan vi endvidere arrangere home stays, hvor I bor 3-4 personer hos irske familier med helpension.

 

Kategori I
Vi samarbejder bl.a. med Isaacs Hostel, som gennemgik en større renovering for et par år siden, Isaacs ligger tæt ved busstationen, ca. 20 min. til fods fra Temple Bar og har en hyggelig reception/bar. I bor på 4-16-sengsværelser (køjesenge) uden bad og toilet.

Kategori II
Dublins suverænt bedste hostel er Barnacles, meget centralt beliggende midt i Temple Bar, I bor på 4-10-sengsværelser (køjesenge) med bad og toilet. Pæne værelser, god atmosfære og hyggeligt bl.a. med TV-stue med pejs. Barnacles har også et hostel i Galway. 

Kategori III
For dem, som gerne vil bo rigtig godt samarbejder vi med Harcourt Hotel et rigtig godt centralt beliggende 3-stjernet hotel, som gerne tager ungdomsgrupper, da hotellet har en del store værelser. I bor på gode 3-8-sengsværelser med bad og toilet, hårtørrer og El-koger- Her får I også den store irske morgenmad og hotellet har en meget populær pub, ofte med levende musik.