Grupperejser til Bruxelles

Grupperejser til europæiske BRUXELLES

Grupperejser til Bruxelles er andet end EU og Manneken-Pis ...  Moderne arkitektur blander sig i dag med bygninger i art nouveau-stil og med gamle flotte huse, pladser og monumenter fra forskellige tidsaldre. Byen bærer tydeligt præg af EU og alle europæiske sprog høres på gaderne og på cafeerne. Bruxelles har en af Europas smukkeste pladser, Grand-Place, som ligger i hjertet af Bruxelles. Skal man møde de flamske mestre som Rubens og Brueghel eller se på moderne kunst, så er det på Musèes royaux des Beaux-Arts.  Besøg også Magritte og Tin Tin, som hver har deres eget museum eller se art nouveau/jugendstil på Horta Museet.

Byen rummer også mange kirker, museer, og parker og er er paradis for enhver gourmet - byen har flere restauranter med Michelin stjerner. Bruxelles er øldrikkernes paradis, her findes mere end 365 forskellige mærker. På et belgisk værtshus bestiller man ikke bare en øl, der skal helst mere til ... prøv med Leffe Brune, Leffe Blonde, Kriek (med frugtsmag), Delerium Tremens, Kwak eller Gueuze. God fornøjelse !

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Bruxelles

  • Tag på pub-crawl og smag på de mere end 365 forskellige belgiske ølmærker

  • Hils på Tin Tin og alle hans venner, som bor på deres helt eget museum

  • Få en rundvisning i  Parlamentet og en snak med en af de danske politikere

  • Nyd livet på Grand' Place med et godt glas øl i hånden

  • Shop i gaderne omkring Place Louise eller i Galleries Saint-Bruxelles

  • Spis en god middag på en restaurant i den hyggelige gade Rue des Bouchers

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Bruxelles

Bruxelles Turistinformation Her finder I alt om Bruxelles www.visitbrussels.be
Tin Tin Her møder I Tin Tin og hans venner www.comicscenter.net
Concept Her produceres chokolade www.conceptchocolate.eu
Cantillon bryggeriet Her brygges øl på et hyggeligt, familieejet bryggeri www.cantillon.be
Magrittes Museum Med mere end 200 af hans forskellige værker www.musee-magritte-museum.be
Restaurant Vincent - www.restaurantvincent.com

Transport

Med Student & Business Tours til Bruxelles kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Det er muligt at booke en egen bus, som I har til rådighed under opholdet. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program. 

Ophold

I Bruxelles kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller. Vi samarbejder med tre gode hoteller, alle meget central beliggende indenfor 10 min. gang til Grand-Place. Hotel BedfordHotel Maison du Dragon og Hotel Crowne Plaza, et hotel af høj standard med gode mødefaciliteter.