Grupperejser til middelhavets NICE

Tag på grupperejse til Nice med fly. Når I har passeret de høje alpetoppe, og flyver hen over det azurblå middelhav med kig til den store smukke by, forstår man hvorfor Nice bliver kaldt Rivieraens dronning. Her kan man kombinere storbyens udbud af kulturelle og historiske oplevelser og unikke shopping muligheder, med sol, strand og palmer, og strandpromenaden Promenade des Anglais er ikke bare symbolet på Nice, men på hele den franske sydkyst. Byen er essensen af Côte d´Azur; på den ene side levende, trendy og fashionabel, og på den anden side med en summende middelhavsstemning og atmosfære, som hersker i den charmerende gamle bydel.

Kun en times kørsel væk ligger Frankrigs sydligste alpine ski område Isola 2000. Hvilket andet rejsemål gør det muligt, at slentre langs strandpromenaden i solskin om formiddagen, for et par timer senere at spænde skiene på og være på vej ned ad pisterne.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Nice

  • Tag på cykel sightseeing og oplev Nice på tætteste hold

  • Smag på vine i Nices gamle bydel i vinkælderen fra 1860

  • Besøg parfume fabrikken i Grasse som leverer dufte til bl.a. Chanel

  • Oplev den anerkendte franske kunstner Henri Matisse's værker

  • Deltag i en af alle Nices  festivaler

  • Tag på sejltur i jeres egen private yacht

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Nice

 Gode links til jeres grupperejse til Nice 

Nice Turistinformation - Her finder I alt om Nice www.nicetourisme.com
Matisse museet i Nice - Musèe d’Art Moderne e d’Art Contemporain www.musee-matisse-nice.org
Museum med udstillinger fra den nye europæiske realisme og fra pop-art kunstnerne fra New York. www.mamac-nice.org
Stormagasin der kan tilfredsstille ethvert shopping-gen www.galerieslafayette.com
Operaen i Nice-  www.opera-nice.org

 


Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Restaurant Le Safari som serverer  dejlige retter fra Sydfrankrig www.restaurantsafari.fr

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Nice kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med SAS og Norwegian med daglige afgange
Tilslutningsfly fra Jylland.
Fra Hamborg med Easyjet og Eurowings med flere ugentlige afgange

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Nice. I Nice kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller. 

 

3-stjernet
Hotel de Lausanne. Beliggende i hjertet af artistkvarteret i Nice og i gåafstand til centrum, togstationen og strandpromenaden Promenade des Anglais. Hotellet har 36 smagfuldt indrettede værelser. Fint hotel med gammeldags fransk arkitektur. Morgenmadsrestaurant som kan omdannes til mødelokale
Best Western Hotel New York. Perfekt beliggenhed i kvarteret Centre Ville-Gare i hjertet af Nice tæt ved Place Masséna og Promenade des Anglais. Hotellet råder over 50 værelser og morgenmadsrestaurant.

4-stjernet
Vores absolut favorit hotel i Nice er Hotel Beau Rivage. God og central beliggenhed ved havet, og kun et par minutters gang fra det historiske kvarter og blomstermarkedet i Nice. Førsteklasseshotel med 118 værelser i fransk traditionel stil. Gårdhave, restaurant og gode mødefaciliteter. Med til hotellet hører en privat strand !