Studierejser til hele STORBRITANNIEN

Storbritannien er meget mere end London, og mange andre byer og områder er også populære og interessante. Her er en lille vifte af byer vi kan anbefale. Mange af dem kan også nås som en heldagstur fra London med tog eller bus eller som en kombination af et par nætter i en af byerne efterfulgt af et par nætter i London.

Cambridge og Oxford er helt særlige med deres gamle colleges, charmerende pubber og punts og et livligt studenterliv! I Cambridge kan vi arrangere, at I kommer på en sprogskole, hvor undervisningen er specielt tilrettelagt for jer. Tager I til Hastings, lander I i en rigtig hyggelig by med utrolig mange spændende steder at besøge, mens Canterbury anbefales på grund af den landlige atmosfære, den imponerende domkirke og Canterbury-fortællingerne.

Tager I til Liverpool, tager I til The Beatles hjemstavn. Byen er blandt de større og mere spændende byer i England og kendt som en by i rivende udvikling. Særligt interessant er det gamle, restaurerede havneområde Albert Docks. Manchester byder på musik- og fodboldtalenter, shopping-centre og kanaler. Greater Manchester har mange museer, der omfatter den industrielle arv.

York er byen, hvor vikingerne og romerne har efterladt mange spor. I kan også komme til området Ironbridge, hvor startskuddet til den industrielle revolution lød eller til Stratford, hvor de ved alt om Shakespeare.

I Wales er det eftertragtet at tage til hovedstaden Cardiff, som også er sæde for Wales’ parlament. Byen er stolt af sit kulturliv og lokker med gode muligheder for shopping.

 

Bestil et tilbud

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.

 

 Gode links til jeres studierejse til Storbritannien 

Cambridge Turistinformation www.visitcambridge.org
Oxford Turistinformation www.visitoxford.org
Hastings Turistinformation www.visit1066country.com
Canterbury Turistinformation www.canterbury.co.uk
Liverpool Turistinformation www.visitliverpool.com
Manchester Turistinformation www.visitmanchester.com
York Turistinformation www.visityork.org
Cardiff Turistinformation www.visitcardiff.com

Studierejser til Storbritannien

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Storbritannien kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med Norwegian, SAS og Easyjet til London, mange daglige afgange 
Fra København med SAS og Easyjet til Manchester, flere daglige afgange  
Fra Ålborg med Norwegian til London, flere ugentlige afgange 
Fra Hamborg med British Airways til London, flere daglige afgange  
Fra Londons lufthavne videre med tog eller bus til jeres destination 

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere 

Sådan bor I

Vi har et stort samarbejde med den officielle vandrerhjemsorganisation - YHA, Youth Hostel Association - her er vi er sikre på at tingene fungerer.

YHA har vandrerhjem overalt i Storbritannien. Specielt vandrerhjemmene i Oxford og i Liverpool er af høj standard. Derudover samarbejder vi også med flere private hostels forskellige steder i Storbritannien. I bor på 4-10-sengsværelser (køjesenge), nogle er med bad og toilet, andre ikke. Vi benytter ikke backpackerhostels, da disse ikke er velegende til grupper.  

Guest Houses findes overalt i Storbritannien og tilbyder indkvartering ofte til rimelige priser. Guest Houses er ikke dog ikke altid velegende til grupper, da guest houses ofte ikke har plads til mere end 15-20 personer. 

Vi kan tilbyde home stays (privat indkvartering hos engelske familier) i flere af byerne og denne indkvarteringsform er meget populær hos skoleklasser, men ikke for unge over 17 år.Vi samarbejder med flere hyggelige 2 og 3-stjernede hoteller rundt omkring i Storbritannien - her bor I på 3-4-sengsværelser med bad og toilet.