Studierejser til det levende BARCELONA

Studieture og grupperejser til Barcelona kan indeholde bjerge og by, palmer og strand ... Cataloniens hovedstad og en by i konstant i udvikling. En sofistikeret og romantisk havneby med en spændende historie og et fantastisk leben. Barcelonas mest kendte person er arkitekten Antoni Gaudí, som i den grad har sat sit præg på byen med sine former og farver i kontorhuse, boligkomplekser og parker. Værd at se er Gaudís Casa Mila, den eventyrlige Parc Güell og naturligvis La Sagrada Familia og den hyggelige gamle bydel med sine barer og restauranter, det spændende havneområde og det eksklusive Eixample med de mange butikker.

Barcelona er også Ramblaen, hvor man mødes, ses og bliver set. Montjuic med den spanske landsby, nationalmuseet, det olympiske stadion og Miró museet. Tag ud af byen og besøg Codorníu, hvor de producerer cava, tag på vandretur på Montserrat bjerget eller besøg Dalí museet i Figueres.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Barcelona

  • Se den aldrig færdigbyggede katedral - La Sagrada Familia

  • Overvær bilproduktionen på bilfabrikken SEAT eller besøg vingården Torres

  • Mød Picassos abstrakte kunst på hans museum

  • Oplev Barcelonas havn, Port Vell - sejlende naturligvis !

  • Se FC Barcelona spille på Camp Nou

  • Besøg Parlament de Catalunya og hør om dets beføjelser og begrænsninger

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Berlin

 Gode links til jeres studierejse til Barcelona 

Barcelona Turistinformation - Her finder I alt om Barcelona www.barcelonaturisme.com/wv3/en/

La Sagrada Familia - Den aldrig færdigbyggede katedral www.sagradafamilia.org/en/
Casa Mila/La Pedrera - En af Gaudís berømte bygninger  www.lapedrera.com/en/home
Museu Picasso - Et af byens bedste museer  www.museupicasso.bcn.cat
FC Barcelona Besøg museet eller endnu bedre ... se en kamp www.fcbarcelona.com
Montserrat  Det berømte bjerg uden for Barcelona  www.abadiamontserrat.net

 

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Barcelona kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program

FLY
Fra København med Norwegian eller Vueling med flere ugentlige afgange

Fra Aalborg med Vueling med 2 ugentlige afgange
Fra Hamborg med Eurowings og Vueling med flere ugentlige afgange

 

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere. 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Barcelona. I Barcelona kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Vi har set mange hostels i Barcelona og standarden kan være lidt forskellig. Vi bruger blandt andet Hostel Sun & Moon I bor på 6-10-sengsværelser med bad og toilet.Hostellet er beliggende i en sidegade til Ramblaen

Kategori II
Vi samarbejder blandt andet med Hotel Roma-Reial  med 2 min. gang til Ramblaen. I bor på 3-5-sengs-værelser med bad og toilet. På Generator Hostel Barcelona beliggende nær det mondæne Passeig de Gracia bor I på 6-8-sengsværelser med bad og toilet. Høj standard, masser af faciliteter og kun 3 metro stop til Catalunya for enden af Ramblaen.

Kategori III
Pæne turistklassehoteller, alle med central beliggenhed omkring Ramblaen. Alle værelser er naturligvis med bad og toilet. Vi samarbejder blandt andet med det helt nyrenoverede Hotel Barcelona House (3-4-sengsværelser) og vores mest populære hotel er Hotel Canton (2-3-sengsværelser), som mange gruppeledere vælger år efter år.