Studierejser til London

Studierejser til historiske LONDON

Der er så uendeligt mange ting at se i London ! Byen oser af historiske seværdigheder og har en international puls. Londons gadebillede er livligt med mere end 18.000 sorte taxaer, 12.000 restauranter og caféer, 30.000 butikker, 5.000 pubber og barer, 500 udenlandske banker, 200 teatre, 300 forskellige sprog og 200 museer, mange med gratis adgang. London er ikke uden grund verdens mest populære rejsemål !

London har helt sikkert et museum eller turistattraktion, der dækker jeres interesser ! I skal naturligvis mærke historiens vingesus på Tower of London eller se på moderne kunst på Tate Modern, men glem ikke, at det også er spændende at sejle på Themsen ud til Greenwich, se Thames Barrier, hvor de styrer tidevandet i Themsen, besøge Wembley Stadium eller Harrow School, tage en backstage teatertur, overvære en retssag i Old Bailey, gå til koncert i O2, se Chelsea eller Arsenal spille, tage en tur med London Eye eller lære at spille trommer på British Music Experience.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i London

  • Prøv vores "Ethnic Tour" - en helt anderledes måde at se London på

  • Gå på opdagelse i British Museum eller lær om Shakespeare på hans Globe

  • Skal det være Lion King, Phantom of the Opera eller Les Miserables

  • Mød Churchill, Obama og Winehouse på Madame Tussauds

  • Besøg flere af Londons museer med gratis adgang

  • Shopping ... naturligvis i det gigantiske Westfield Shoppingcenter

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til London

London Turistinformation - her finder I alt om London www.visitlondon.com
Shakespeare's Globe - www.shakespearesglobe.com
Hvad sker der på O2 Arena - www.theo2.co.uk
Harrow School - www.harrowschool.org.uk
Westfield Shoppingcenter - uk.westfield.com/london
British Music Experience  - værd at besøge ! www.britishmusicexperience.com
Queen Elizabeth Olympic Park - efter OL http://www.queenelizabetholympicpark.co.uk
Harry Potter Studio Tour www.wbstudiotour.co.uk

Transport

Med Student & Business Tours til London kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis altid en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i London. I London kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan. London har mange hostels, men mange af dem med en lav standard. Vi har valgt at samarbejde med Generator Clink 261 Hostel  og St. Christopher's Village. Vi har også et tæt samarbejde med hotellerne Pembridge Palace Hotel og Oxford Hotel. Og vi anbefaler gerne The Columbia Hotel.