Studierejser til historiske LONDON

Der er så uendeligt mange ting at se i London ! Byen oser af historiske seværdigheder og har en international puls. Londons gadebillede er livligt med mere end 18.000 sorte taxaer, 12.000 restauranter og caféer, 30.000 butikker, 5.000 pubber og barer, 500 udenlandske banker, 200 teatre, 300 forskellige sprog og 200 museer, mange med gratis adgang. London er ikke uden grund verdens mest populære rejsemål !

London har helt sikkert et museum eller turistattraktion, der dækker jeres interesser ! I skal naturligvis mærke historiens vingesus på Tower of London eller se på moderne kunst på Tate Modern, men glem ikke, at det også er spændende at sejle på Themsen ud til Greenwich, se Thames Barrier, hvor de styrer tidevandet i Themsen, besøge Wembley Stadium eller Harrow School, tage en backstage teatertur, overvære en retssag i Old Bailey, gå til koncert i O2, se Chelsea eller Arsenal spille, tage en tur med London Eye eller lære at spille trommer på British Music Experience.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i London

  • Prøv vores "Ethnic Tour" - en helt anderledes måde at se London på

  • Gå på opdagelse i British Museum eller lær om Shakespeare på hans Globe

  • Skal det være Lion King, Phantom of the Opera eller Les Miserables

  • Mød Churchill, Obama og Winehouse på Madame Tussauds

  • Besøg flere af Londons museer med gratis adgang

  • Shopping ... naturligvis i det gigantiske Westfield Shoppingcenter
     

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til London

 

 Gode links til jeres studietur til London 

London Turistinformation - her finder I alt om London www.visitlondon.com
Shakespeare's Globe - www.shakespearesglobe.com
Hvad sker der på O2 Arena - www.theo2.co.uk
Harrow School - www.harrowschool.org.uk
Westfield Shoppingcenter - uk.westfield.com/london
British Music Experience  - værd at besøge ! www.britishmusicexperience.com
Queen Elizabeth Olympic Park - efter OL http://www.queenelizabetholympicpark.co.uk
Londons sidste nye turistattraktion - Harry Potter Studio Tour www.wbstudiotour.co.uk

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til London kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med Norwegian, SAS,  British Airways eller Easyjet, mange daglige afgange.
Fra Hamborg med Easyjet, British Airways eller Eurowings, flere daglige afgange.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere. 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i London. I London kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder. 

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af lidt bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
London har mange hostels, men desværre er mange af dem af så lav en standard at vi ikke vil være bekendt at bruge dem. Vi har set rigtig mange hostels i London og valgt at samarbejde med disse to hostels Clink 78 Hostel, beliggende ved Kings Cross, værelser med og uden bad og toilet, og St. Christopher's Village, beliggende ved London Bridge, værelser uden bad og toilet

Kategori II 
Indenfor denne kategori har vi to gode hostels. The Generator, som har gennemgået en større renovering, rigtig god beliggenhed tæt på British Museum, værelserne er uden bad og toilet.       
Meininger Hostel Hyde Park, beliggende i South Kensington, her er alle værelser med bad og toilet.

Kategori III
Indenfor denne kategori har vi flere hoteller, som mange grupper vælger gang på gang. Pæne turistklassehoteller alle med central beliggenhed, enten i Bayswater eller Earls Court. Vi har et stort samarbejde med bl.a. Pembridge Palace Hotel rigtig hyggeligt hotel og det samme gælder for Oxford Hotel, som er renoveret for et par år siden. Et af vores nye hoteller, Columbia Hotel, har store værelser og gode faciliteter for grupper. Hotellerne i denne kategori er naturligvis med bad og toilet og TV. I bor på 3-6-sengsværelser.