Studierejser til Athen

Studierejser til historiske ATHEN

En studierejse til Athen er at dykke ned i historien og følge i sporene på de gamle grækere. Byen er den ideelle destination for en rejse til den vestlige civilisations vugge, men den er idag en moderne og hektisk storby. Athen har de seneste år gennemgået omfattende forandringer, men bykernen er stadig logisk bygget op omkring de tre pladser, Omonia, Syntagma og Monastiraki og i området ligger mange små oaser, hyggelige tavernaer og caféer og det gamle kvarter, Plaka. 

Athen har adskillige spændende museer, nationalmuseet for arkæologi, det byzantinske museum, agoraerne og Benáki museet, men det nye Akropolis museum, som åbnede i 2008 er fantatisk at se. Den velfungerende metro gør det heldigvis nemt at færdes i hele Athen og skal I shoppe er det i Plaka (kunsthåndværk), på Ermou gaden eller i det mere eksklusive Kolonaki-kvarter.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Athen

  • Akropolis i solnedgang .. fantastisk

  • Tag en sightseeingtur rundt i Athen med vores danske guide

  • Besøg en skole, et gymnasium eller en handelskole

  • Besøg en vingård og hør nærmere om græsk vindyrkning

  • Tag op på Lycabettus-klippen - op med bjergbanen og ned til fods

  • Tag en halvdagstur til Kap Sounion og se Poseidontemplet

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Athen

Athen Turistinformation - Her finder I alt om Athen www.visitgreece.gr
Mere om Athen www.athensinfoguide.com
Akropolis Museum www.theacropolismuseum.gr
Det Arkæologiske Museum www.namuseum.gr/en/
Athens metro og mere om offentlig transport www.athensinfoguide.com

Transport

Med Student & Business Tours til Athen kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Athen kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Vi har valgt at undgå de billigste hostels, og anbefaler istedet hotellet Hotel Candia tæt ved nærmeste metro Metaxourgio. Vi samarbejder meget de gode hoteller: Hotel Attalos ved metro Monestiraki, Hotel Philippos, tæt ved Akropolis og Hotel Dorian Inn