Studierejser til modens MILANO

Tag på studierejse til modens Mekka. Milano huser et utal af verdensberømte italienske modehuse og er også kendt for at huse noget af det bedste inden for moderne møbeldesign. Men her er også en bred vifte af kulturelle, underholdende og historisk relaterede aktiviteter, og det er ikke tilfældigt at La Scala Operaen og Leonardo da Vincis ”Den sidste Nadver” findes her. Byen har siden romertiden været et driftigt handelscentrum, og bybilledet er præget af mange stilarter fra middelalderhuse til moderne skyskrabere. I det indre hjerte er det gamle hyggelige centrum velbevaret. Her ligger verdens største gotiske katedral og de gode shoppinggader.

En stor del af Italiens industri er beliggende omkring Milano, og der er derfor gode muligheder for studiebesøg. Et besøg på en vingård eller grappafabrikken Francoli er en mulighed, evt. kombineret med et besøg i byen Stresa beliggende ved den smukke Maggiore sø.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Milano

  • Tag på byvandring i Milanos centrum med vores danske guide

  • Se Leonardo da Vincis vægmaleri ” Den Sidste Nadver ”

  • Besøg et af Milanos outlets og spar mellem 30 – 70 % !

  • Tag en rundvisning på San Siro, hjemmebane for Inter og AC Milan

  • Gå i slotsparken og besøg museum Triennale med moderne kunst

  • Besøg Alfa Romeo museet i den tidligere Alfa Romeo fabrik

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Milano

 Gode links til jeres studierejse til Milano 

Milano Turistinformation Her finder I alt om Milano www.turismo.milano.it
Scalaoperaen www.teatroallascala.org
San Siro Hjemmebane for Milanos to succesfulde serie A-fodboldklubber, AC Milan og Inter www.sansiro.net
Inter fodboldklub www.inter.it
AC Milan fodboldklub www.acmilan.com
Designmuseum Som viser forskellige udstillinger bl.a. fra italienske møbeldesigneres sortimenter og stilarter www.triennaledesignmuseum.it

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Milano kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med SAS eller EasyJet med flere daglige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland.
Fra Hamborg med Eurowings og Alitalia med daglige afgange

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere. 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Milano. I Milano kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Vi samarbejder bl.a. med Hi Hostel Milan, som er beliggende tæt ved San Siro Stadion, få metrostop fra Piazza Duomo. Hi Hostel Milan er beliggende i et stille og roligt område med egen have, der er morgenmadsrestaurant og mulighed for halvpension. I bor på 6-sengsværelser med delt bad og toilet eller 2-4-sengsværelser med bad og toilet mod tillæg.

Kategori III
Ingen indkvartering i denne kategori

Kategori III
Indenfor denne kategori bruger vi det meget populære Hotel Catalani & Madrid, som er et godt hotel til grupper. Beliggende i centrum af Milano, ca. 200 m fra undergrundsstationen Loreto og meget tæt på forretningsstrøget Corso Buenos Aires og universitetskvarteret Città Studi. I bor på 3-4-sengsværelser med bad og toilet. Morgenmadsrestaurant.