Studierejser til billige KRAKOW

Tag på studierejse til én af Europas smukkeste byer! Krakow er et oplagt rejsemål for ungdomsgrupper, og et godt alternativ til Prag. Byen har færre turister, en flot gammel bykerne, lavt prisniveau og mange interessante udflugtsmål. Krakows universitet har over 40.000 studerende, som giver byen et ungdommeligt præg, med mange caféer og billige restauranter.

Et besøg i Krakow kan have mange temaer - religion, historie, politik og arkitektur - bare for at nævne nogle. Steven Spielberg gjorde byen kendt med filmen Schindler's List, som blev optaget her. Den jødiske bydel med synagogerne og kirkegården skal ses, det samme skal den tidligere KZ-lejr Auschwitz og de berømte saltminer lidt udenfor Krakow. Trænger I til udfordringer, kan vi arrangere rapelling, klatring og ridning eller tag til de smukke bjerge i Zakopane.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Krakow

  • Besøg Wawel-slottet og dyk ned i katedralens katakomber og dragens hule

  • Gå på opdagelse i den jødiske bydel Kazimierz og spis til Klezmer-musik

  • Tag på klosterbesøg og snak med en katolsk munk om livet i et kloster

  • Gå 130 m under jorden og se de fantastiske saltminer i Wieliczka

  • Besøg en skole, et børnehjem, et landbrug, en virksomhed eller et A-kraftværk

  • Oplev en tømmerflådesejlads ned ad Dunajec-floden i Pieniny Nationalpark

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Krakow

 Gode links til jeres studierejse til Krakow 

Krakow Turistinformation Her finder I alt om Krakow www.krakow-info.com/information.htm
Wawel Krakows berømte borg www.wawel.krakow.pl/en/
Wieliczka-minerne De berømte saltminer lidt udenfor Krakow www.polen.travel/dk/unesco-verdenskulturarv/wieliczka--den verdensberomte-saltmine
Auschwitz/Birkenau De tidligere KZ-lejre Auschwitz/Birkenau www.auschwitz.org/en/museum/news
Restaurant Klezmer Jødisk restaurant med underholdning www.klezmer.pl/eng
Rynek Underground Museum Spændende interaktivt museum om Krakows historie www.mhk.pl/brances/rynek-underground

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Krakow kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med Norwegian og SAS, flere ugentlige afgange eller det polske flyselskab LOT via Warszawa, flere daglige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland. 

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

EGEN BUS
Vi kører med moderne 4* busser. I har bussen til rådighed under opholdet.
Rejsetid fra København ca. 17 timer eller fra Århus ca. 19 timer.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Krakow. I Krakow kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Vi samarbejder bl.a. med Good Bye Lenin Revolution Hostel, centralt beliggende med små 10 min. gang fra den gamle bydel. I bor i enkle men rene og pæne 4-, 6- & 8-sengsværelser med bad og toilet. Morgenmad indtages i opholds- og morgenmadsstuen.

Kategori II
Her samarbejder vi bl.a. med Hotel Batory Bis, (anneks til Hotel Batory) som ligger ca. 15 min. gang fra den gamle bydel. Der er plads til ca. 44 gæster, I bor på 3-6-sengsværelser med bad og toilet. 
Apart Hotel Blue er beliggende i hjertet af Krakow. I bor på 2-4-sengsværelser med bad og toilet. Der er 24-timers reception, fælles køkken, morgenmadsstue, lille mødelokale og TV-stue og bar.

Kategori III
Disse to hoteller er meget populære: Hotel Batory, som ligger ca. 15 min. til fods fra den gamle bydel, et meget hyggeligt hotel med restaurant og bar.  I bor på 4-6-sengsværelser med bad og toilet.
Hotel Wyspianski, beliggende i centrum med kun få minutters gang til den gamle bydel. I bor på pæne 2-sengsværelser med bad og toilet Hotellet har reception, elevator, hyggelig bar, restaurant og konferencelokaler.