Studierejser til charmerende EDINBURGH

På en studietur til Edinburgh møder I en gammel, charmerende by med hyggelige gader, butikker og pubber. Den er berømt for sine festivaler med musik, opera, dans og teater, film og videnskab. Edinburgh har været befolket siden bronzealderen, men er i dag delt i Old Town og New Town, der adskilles af butiksgaden Princes Street. I Old Town løber gaden, The Royal Mile, fra Edinburgh Castle i vest til Palace of Holyrood House i øst og i dette område ligger de fleste turistattraktioner. Edinburgh har mange museer og de fleste er bestemt ikke kedelige !

Besøg Royal Yacht Britannia, kongefamiliens hjem til søs eller Dungeon, hvor man sejler igennem rædsler, tortur og heksejagt i Edinburghs fortid. Tag med Mary gennem byens undergrund og se Edinburgh i 1600-tallet. Se på hajer i Deep Sea World eller besøg Museum on the Mound. Vil I vide noget om minehistorie kan vi varmt anbefale Lady Victorias Colliery, som var en stor kulmine indtil 1982 og er i dag et af Edinburghs mest interessante steder at besøge.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Edinburgh

  • Se Edinburgh Castle og mærk historiens vingesus

  • Oplev et vulkanudbrud, et jordskælv eller en tur i regnskoven på Dynamic Earth

  • Tag en udflugt ud af byen og oplev Skotlands fantastiske natur

  • Besøg et whiskydestilleri eller tag på en rejse gennem whiskyens historie

  • Kig ind i det skotske parlament og hør hvad de har at sige

  • Gode faglige studiebesøg, ring og hør nærmere

  •  

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Edinburgh

 Gode links til jeres studierejse til Edinburgh 

Edinburgh Turistinformation Her finder I alt om Edinburgh www.edinburgh.org
Edinburgh Castle Er et must, når man er i Edinburgh www.historic-scotland.gov.uk
Flere museer Edinburgh har mange små og sjove museer www.edinburghmuseums.org.uk
Lady Victorias Colliery - Scottish Mining Museum - Stort og interessant - virkelig et besøg værd www.scottishminingmuseum.com
Dynamic Earth Meget spændende og lærerigt museum www.dynamicearth.co.uk
Museum on the Mound - det er sjovt og der er gratis adgang www.museumonthemound.com

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Edinburgh kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med Norwegian eller Easyjet, flere ugentlige afgange.

Tilslutningsfly fra Jylland.
Fra Hamborg med Easyjet, flere ugentlige afgange.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere. 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Edinburgh. I Edinburgh kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Der er adskillige hostels i Edinburgh, men de fleste er desværre af ringe standard. Vi samarbejder kun med to hostels. St. Christophers Inn, et lidt ældre, men meget velfungerende og meget centralt beliggende hostel. I bor på 4-10-sengsværelser (køjesenge), de fleste værelser med bad og toilet. St. Christophers tager helst kun grupper, primært over 18 år, da de har to meget populære barer. 

Kategori II
Edinburghs suverænt bedste hostel er Safestay Edinburgh. Smagfuldt indrettet med stor kombinet restaurant-lounge-bar og stor gårdhave. I bor på 6-8-sengsværelser (køjesenge), alle med bad og toilet. På 8-sengsværelserne er der 2 x bad og toilet! Smart City Hostel er meget centralt beliggende i en sidegade til The Royal Mile.

Kategori III
Under denne kategori samarbejder vi bl.a.med to hoteller, Hotel Claremont og Hotel Piries. Begge hoteller ligger indenfor 10 min. gang til Princes Street. I bor på 3-6-sengsværelser med bad og toilet og TV.