Studierejser til Edinburgh

Studierejser til charmerende EDINBURGH

På en studietur til Edinburgh møder I en gammel, charmerende by med hyggelige gader, butikker og pubber. Den er berømt for sine festivaler med musik, opera, dans og teater, film og videnskab. Edinburgh har været befolket siden bronzealderen, men er i dag delt i Old Town og New Town, der adskilles af butiksgaden Princes Street. I Old Town løber gaden, The Royal Mile, fra Edinburgh Castle i vest til Palace of Holyrood House i øst og i dette område ligger de fleste turistattraktioner. Edinburgh har mange museer og de fleste er bestemt ikke kedelige !

Besøg Royal Yacht Britannia, kongefamiliens hjem til søs eller Dungeon, hvor man sejler igennem rædsler, tortur og heksejagt i Edinburghs fortid. Tag med Mary gennem byens undergrund og se Edinburgh i 1600-tallet. Se på hajer i Deep Sea World eller besøg Museum on the Mound. Vil I vide noget om minehistorie kan vi varmt anbefale Lady Victorias Colliery, som var en stor kulmine indtil 1982 og er i dag et af Edinburghs mest interessante steder at besøge.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Edinburgh

  • Se Edinburgh Castle og mærk historiens vingesus

  • Oplev et vulkanudbrud, et jordskælv eller en tur i regnskoven på Dynamic Earth

  • Tag en udflugt ud af byen og oplev Skotlands fantastiske natur

  • Besøg et whiskydestilleri eller tag på en rejse gennem whiskyens historie

  • Kig ind i det skotske parlament og hør hvad de har at sige

  • Gode faglige studiebesøg, ring og hør nærmere

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Edinburgh

Edinburgh Turistinformation Her finder I alt om Edinburgh www.edinburgh.org
Edinburgh Castle Er et must, når man er i Edinburgh www.visitscotland.com
Flere museer Edinburgh har mange små og sjove museer www.edinburghmuseums.org.uk
Lady Victorias Colliery - Scottish Mining Museum - Stort og interessant - virkelig et besøg værd www.nationalminingmuseum.com
Dynamic Earth Meget spændende og lærerigt museum www.dynamicearth.co.uk
Museum on the Mound - det er sjovt og der er gratis adgang www.museumonthemound.com

Transport

Med Student & Business Tours til Edinburgh kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Edinburgh kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Vi anbefaler kun to hostels. St. Christophers Inn og a&o hostel. Vi samarbejder med to hoteller, Travelodge og lejlighedshotellet Adagio.