Studierejser til Granada

Studierejser til eventyrlige GRANADA

Tag på studierejse til Granada. Byen er beliggende i den østlige del af Andalusien ved foden af Spaniens højeste bjergkæde Sierra Nevada. Granada var i 250 år hovedstad i maurernes rige og fyrstepaladset Alhambra er som taget ud af Tusind og én Nats eventyr.

Granada er også en stor uddannelsesby, og med sit universitet fra 1531 modtager byen hvert år tusindvis af udenlandske studerende, der ligesom turisterne strømmer til byen på grund af dens magiske tiltrækning. Man oplever specielt byens intensitet mere end noget andet sted i Sydspanien, når man bevæger sig rundt i byens små snoede og hemmelighedsfulde gader bag katedralen og man føler sig hensat til en anden tidsalder.

Naturligvis skal I se Alhambra, men vi anbefaler også en hel dag på byens meget spændende og interaktive videnskabspark med emner som naturresourcer kroppen, ørken, teater, rovfugle m.m.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Granada

  • Besøg det Unesco beskyttede palads Alhambra

  • Besøg katedralen hvor Isabella og Ferdinand ligger begravet

  • Se et andalusisk flamenco show i en af sigøjner-grotterne i Sacromonte kvarteret

  • Tag på tur i Sierra Nevada bjergene og følg en af de fantastiske smukke ruter

  • Tag på kanotur på Guadalmina floden.

  • Husk at besøge videnskabsparken !

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Granada

Granada Turistinformation Her finder I alt om Granada www.granadatur.com
Alhambra Her finder I alt om Alhambra www.alhambra.org
Videnskabsparken - Virkelig et besøg værd ! www.parqueciencias.com
De arabiske bade www.granada.hammamalandalus.com/en/

Transport

Med Student & Business Tours til Granada kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Granada kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Vi har et stort samarbejde med Oasis HostelHostal Atenas og TOC. Men kan også anbefale Hotel Macia Monasterio de los Basilio.