Studierejser til smukke PRAG

Prag er stadig perlen blandt europæiske storbyer. Den er smuk, stemningsfuld, livlig og grandios. Byen er et godt rejsemål for studierejser, selvom turisterne elsker byen, og de kommer hertil i hobetal, virker den uspoleret og ægte. Alle kender den romantiske Karlsbro med statuerne. De smalle gader, borghøjen, Rådhuspladsen med Tyn-kirken og det astronomiske ur er alle spændende seværdigheder, man skal opleve. Prag er også en ung by – utallige rygsækrejsende kommer hertil fra hele verden, og de sætter deres præg overalt på pladser og fortovscafeer.

Trænger man til at komme lidt ud af byen, er der flere udflugtsmuligheder at vælge imellem. Et besøg til den smukke borg Karlstejn kan kombineres med en spændende rundvisning i Koneprusy drypstenshulerne. Eller tag en tur til Kutna Hora og se det imponerende benkapel i Sedlec.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Prag

  • Tag på byvandring i den jødiske bydel og se kirken og kirkegården

  • Oplev det verdensberømte sorte teater Laterna Magica

  • Prøv en sejlads på Moldau floden med frokost

  • Se hvordan det tjekkiske øl bliver brygget og de smukke bøhmiske glas laves

  • Besøg f.eks. en folkeskole, gymnasium, handelsskole eller teknisk skole

  • Tag på studiebesøg hos Volkwagen-Skoda fabrikkerne 60 km. fra Prag

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.

Studierejser til Prag

 Gode links til jeres studierejse til Prag 

Prag Turistinformation her finder I alt om Prag http://www.praguewelcome.cz/en
Tjekkiets Turistinformation Her finder i alt om fx Karlstejnslottet, Terezin m.m. http://www.czechtourism.com/Homepage.aspx
Verdensberømt eksperimenterende pantomime Laterna Magica www.laterna.cz/en
Bryggeri Novomestsky Pivovar https://www.npivovar.cz/en/

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Prag kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder – alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med Czech Airlines, flere daglige afgange eller med Norwegianog SAS med flere ugentlige afgange.
Fra Hamborg med daglige afgange med Czech Airlines og med Eurowings med flere ugentlige afgange

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere. 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg vores mest populære hostels og hoteller i Prag. I Prag kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Vi samarbejder med Hostel A Plus, et af Prags største hostels, beliggende 5 min fra rådhuspladsen. Her er restaurant, bar, gårdhave, club room og stor TV-stue. I bor på 4-10-sengsværelser uden bad og toilet (disse forefindes på gangen). Mod tillæg fås 3-6-sengsværelser med bad og toilet.

Kategori II
Her samarbejder vi bl.a. med Hotel Prokopka beliggende i Prag 3 med 4 sporvognsstop til Wenzelpladsen. I bor i 3-4-sengsværelser med tekøkken og køleskab. 2 værelser deles om bad og toilet. Der er 24-timers reception, elevator, morgenmadsstue og 2 små mødelokaler.

Kategori III
Pæne turistklassehoteller, begge centralt beliggende Vi samarbejder bl.a. med Hotel City Club, I bor på nydelige 3-4-sengsværelser med bad og toilet, pæn morgenmadsrestaurant og Hotel Olsanka med sporvogn lige udenfor dør og  ca. 10 min. kørsel til centrum. Her bog I på 3-4-sengsværelser med bad og toilet. Hotellet har stor lounge og 2 restauranter.