Studierejser til farverige LISSABON

En studierejse til Lissabon, et besøg i livsglædens og farvernes hovedstad. De kulørte huse synes at smitte af på byens indbyggere, som er meget imødekommende. Lissabon er én af de byer der aldrig går til ro. Portugiserne spiser sent, og restauranterne holder åbent til langt over midnat. I det nyrenoverede og mondæne havneområde Docas er der, på mange af barerne og restauranterne, "salsa skole" om aftenen inden folk kommer for at spise.

Lissabons bykerne stammer tilbage fra 1700-tallet, hvor byen blev genopbygget efter det gigantiske jordskælv i 1755. Byen er bygget på og omkring 7 høje, hvilket gør at her er mange stejle gader, og fantastiske udsigtspunkter. I de gamle kvarterer Alfama og Bairro Alto, ligger de berømte portugisiske fado-huse, hvor fado-sangerne krænger deres karakteristiske sang ud. Bairro Alto er også et godt shopping-område og Lissabons unge holder til her i weekenden. I disse to kvarterer er der snævre brolagte gader, og her kører de flotte gule sporvogne, som en del af Lissabons udmærkede offentlige transportsystem.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Lissabon

  • Tag toget til Bélem (6 km) og se nogle af byens mest kendte seværdigheder

  • Besøg Gulbenkian-stiftelsen med en stor samling fra oldtidens Egypten til i dag

  • Hop på sporvogn 28 og kør gennem Lissabons gamle kvarterer

  • Besøg det fantastiske ocenarium, som er et af de største i verden

  • Nyd udsigten fra Castelo de Sao Jorge som ligger midt i byen.

  • Overvær en fodboldkamp med storklubben Benfica eller Sporting Lissabon.

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Lissabon

 Gode links til jeres studierejse til Lissabon 

Lissabon Turistinformation - Her finder I alt om Lissabon www.visitlisboa.com
Europas største akvarium i Lissabon, bygget i forbindelse med verdensudstillingen i 1998 www.oceanario.pt
Jerónimos-klosteret Verdenskulturarv i Lissabon www.mosteirojeronimos.pt
Kunstnerriske metrostationer i Lissabon www.metrolisboa.pt
Antiga Confeitaria de Belém Et af Lissabons ældste konditorier www.pasteisdebelem.pt
Museu Nacional do Azulejo - De klassiske kakler mnazulejo.imc-ip.pt

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Lissabon kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med TAP med flere daglige afgange eller Norwegian med to ugentlige afgange
Tilslutningsfly fra Jylland
Fra Hamborg med TAP med daglig afgang.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Lissabon. I Lissabon kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard, Hostel og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller. 

 

Kategori I
Vi samarbejder bl.a med det hyggelige Hostel Lisbon Old Town, som åbnede i 2007. Lisbon Old Town ligger i en bygning fra 1800-tallet der blev total istandsat til lejligheden, og det er centralt beliggende med 5 min. gang til Baixa-Chiado metrostationen. Her er plads til 56 gæster, og I bor på 4-10-sengsværelser (køjesenge) uden bad og toilet. Et dejligt hostel med adgang til køkken og to små opholdsstuer.

Kategori II +
Hotel Dos Anjos, beliggende 200 m fra metrostationen Intendente, 2 stop fra centrum. I bor på 3-4-sengsværelser med bad og toilet og TV. Her er morgenmadsrestaurant og hyggeligt lille gårdmiljø.

Kategori III
Vores mest populære hotel er Turim Restauradores Hotel  (tidl. Suico Atlantico Hotel). Hotellet har en suveræn beliggenhed ca. 2 min gang fra den livlige og hyggelige Rossioplads. I bor primært på 4 -sengsværelser med bad og toilet. Alle værelser er fornylig renoveret. Morgenmadsrestaurant.