Grupperejser til Hamborg

Grupperejser til seværdige HAMBORG

Tag på grupperejse til Tysklands næststørste by. Når det gælder handel og kultur, er Hamborg centrum i Nordtyskland. Det er ikke for ingenting, at den grønne by ved vandet anses for at være en af Tysklands mest seværdige byer. Hamborg er en fantastisk shopping-by med flere overbyggede og elegante arkader, store varehuse, designer boutiques og specielle små butikker, der blander sig med fine restauranter, smarte cafeer, kaffe-, snack og vinbarer.

Byen byder på førsteklasses kunst og kultur, udsøgt og underholdende teater, opera, et af verdens bedste balletkompagnier og musical succeser på verdensplan, og så ligger den, som den eneste ved en sø, Alstersee. Hvert hjørne af byen har sin egen stil og sin egen atmosfære, og alligevel er byen samlet i fin harmoni.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Hamborg

  • Tag på havnerundfart og se verdens største sammenhængende lagerhuskompleks

  • Aflæg fiskemarkedet, hvor der sælges alt fra friske fisk til smarte klæder

  • Et besøg værd er Rådhuset, Hamborgs hjerte, med hele 647 værelser

  • Oplev de unikke og farverige vandorgel-koncerter i parken Planten un Blomen

  • Få en glad aften i St. Pauli med værtshuse og den ”syndige” gade Reeperbahn

  • Prøv en af Hamborgs 4000 restauranter

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Hamborg

Hamburg Turistinformation Her finder I alt om Hamborg www.hamburg.de
Museer og attraktioner i Hamborg 
www.hamburg.de/museum-hamburg
www.hamburg.de/sehenswuerdigkeiten
Sejltur på Elben www.hamburg.de/hafenrundfahrt
Restaurant Schifferbörse www.schifferboerse-hh.de

Transport

Med Student & Business Tours til Hamborg kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Der er mulighed for at rejse med tog, egen bus eller fly. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Hamborg kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Vi samarbejder med Hotel Motel one Hamburg som har 5 hoteller, Hotel Commodore et godt og funktionelt mellemklasse hotel beliggende nær Neustadt og St. Pauli bydelen. Vi anbefaler Intercity Hotel Hamburg Hauptbahnhof og Reichshof Hotel beliggende i centrum ved hovedbanegården og shoppinggaderne.