Grupperejser til seværdige HAMBORG

Tag på grupperejse til Tysklands næststørste by. Når det gælder handel og kultur, er Hamborg centrum i Nordtyskland. Det er ikke for ingenting, at den grønne by ved vandet anses for at være en af Tysklands mest seværdige byer. Hamborg er en fantastisk shopping-by med flere overbyggede og elegante arkader, store varehuse, designer boutiques og specielle små butikker, der blander sig med fine restauranter, smarte cafeer, kaffe-, snack og vinbarer.

Byen byder på førsteklasses kunst og kultur, udsøgt og underholdende teater, opera, et af verdens bedste balletkompagnier og musical succeser på verdensplan, og så ligger den, som den eneste ved en sø, Alstersee. Hvert hjørne af byen har sin egen stil og sin egen atmosfære, og alligevel er byen samlet i fin harmoni.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Hamborg

  • Tag på havnerundfart og se verdens største sammenhængende lagerhuskompleks

  • Aflæg fiskemarkedet, hvor der sælges alt fra friske fisk til smarte klæder

  • Et besøg værd er Rådhuset, Hamborgs hjerte, med hele 647 værelser

  • Oplev de unikke og farverige vandorgel-koncerter i parken Planten un Blomen

  • Få en glad aften i St. Pauli med værtshuse og den ”syndige” gade Reeperbahn

  • Prøv en af Hamborgs 4000 restauranter

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Hamborg

 Gode links til jeres grupperejse til Hamborg 

Hamburg Turistinformation Her finder I alt om Hamborg www.hamburg.de
Museer og attraktioner i Hamborg 
www.hamburg.de/museum-hamburg
www.hamburg.de/sehenswuerdigkeiten
Sejltur på Elben www.hamburg.de/hafenrundfahrt


Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Restaurant Schifferbörse www.schifferboerse-hh.de

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Hamborg kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

TOG
Fra København til Hamborg ca. 5 timer, mange daglige afgange.
Fra de jyske storbyer til Hamburg med flere daglige afgange.

EGEN BUS
Vi kører med moderne 4* busser. I har bussen til rådighed under opholdet.
Rejsetid fra København ca. 6 timer eller Århus ca. 5 timer

FLY
Fra København med SAS med flere daglige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

 

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Hamborg. I Hamborg kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller, så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller. Vi samarbejder bl.a. med disse hoteller: 

 

3-stjernet
Hotel Commodore, godt og funktionelt mellemklasse hotel af ældre dato beliggende nær Neustadt og St. Pauli bydelen. Hotellet har 100 værelser. Der er 2 restauranter samt 3 konferencelokaler med dagslys for mindre grupper.
Suite Novotel Hamburg, stort moderne mellemklasse hotel beliggende i gåafstand til shoppinggaderne og hovedbanegården. Hotellet har 186 værelser. Der er lobby bar, morgenmadsrestaurant, bar og fitnessrum.

4-stjernet
Intercity Hotel Hamburg Hauptbahnhof, stort og godt forretningshotel beliggende i centrum ved hovedbanegården og shoppinggaderne. Hotellet har 155 værelser. Der er 2 restauranter og en gourmet restaurant, bar samt fem store konferencelokaler med dagslys
Maritim Hotel Reichshof Hamburg, et rigtig stort, men hyggeligt hotel af ældre dato med retro-elementer i møblementet, beliggende i centrum ved hovedbanegården og shoppinggaderne. Hotellet har 303 værelser. Der er restaurant, bar og cafe, sauna, solarium og indendørs swimmingpool, business center og 15 store konferencelokaler.