Studierejser til Warszawa

Studierejser til kontrasternes WARSZAWA

Tag på studierejse til en by i rivende udvikling. Polakkernes tæft for købmandsskab afspejles i et utal af store og små butikker, store indkøbscentre, banker osv. Warszawa er både gammel og ung. Den blev 85% ødelagt under 2. Verdenskrig, men den gamle bydel blev genopbygget, som den så ud inden katastrofen. Her findes smalle stræder, en smuk markedsplads og mange stemningsfyldte kirker. Og naturligvis et væld af moderne caféer og restauranter, hvor byens unge mødes om aftenen.

Trods hans mange år i udlandet var Chopins hjerte altid i Polen - og her blev det også begravet i en kirke i Warszawa. Chopin fylder meget i polakkernes bevidsthed, overalt støder man på musikken og statuer af kunstneren. Arkitekturen fra kommunist-tiden ses overalt i bybilledet, og er et studie i byplanlægning under russisk indflydelse. Kombineret med spændende museer er der rigtig meget at se og opleve i Warszawa!

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Warszawa

  • Tag på byrundtur med guide og få et godt overblik over byen

  • Besøg det lille museum om byens historie og se filmen om 2. Verdenskrig

  • Mød nogle polske studerende fra én af de mange uddannelser i Warszawa

  • Rør ved et stykke af den originale ghetto-mur fra krigen

  • Tag ud til Chopins fødested og mærk stedets helt specielle atmosfære

  • Se hvordan vodka produceres i én af Polens ældste vodkafabrikker

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Warszawa 

Warszawa Turistinformation Her finder I alt om Warszawa www.warsawtour.pl/en
Det smukke Wilanow-slot i Warszawa www.wilanow-palac.pl/
Museet til minde om Warszawa-opstanden i 1944 www.1944.pl
Alt om Chopin www.chopin.pl
Stort shopping center i centrum www.zlotetarasy.pl

Transport

Til Warszawa kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program. I rejser enten med fly eller egen bus, som I har til rådighed under opholdet.

Ophold

I Warszawa kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Hostels i Warszawa har enkel indretning, men er pæne og rene. Ofte med gode fællesfaciliteter. Vi samarbejder blandt andet med Hostel AgrykolaHotel Aramis og O3 HOTEL, beliggende ca. 20 min. kørsel fra centrum. Vi anbefaler også Hotel Ibis Centrum og Hotel Ibis Stare Miasto, som begge ligger ca. 10 min. kørsel fra den gamle bydel. Vi kan også anbefale det centralt beliggende og nydelige turistklassehotel Hotel Hetman