Studierejser til kontrasternes WARSZAWA

Tag på studierejse til en by i rivende udvikling. Polakkernes tæft for købmandsskab afspejles i et utal af store og små butikker, store indkøbscentre, banker osv. Warszawa er både gammel og ung. Den blev 85% ødelagt under 2. Verdenskrig, men den gamle bydel blev genopbygget, som den så ud inden katastrofen. Her findes smalle stræder, en smuk markedsplads og mange stemningsfyldte kirker. Og naturligvis et væld af moderne caféer og restauranter, hvor byens unge mødes om aftenen.

Trods hans mange år i udlandet var Chopins hjerte altid i Polen - og her blev det også begravet i en kirke i Warszawa. Chopin fylder meget i polakkernes bevidsthed, overalt støder man på musikken og statuer af kunstneren. Arkitekturen fra kommunist-tiden ses overalt i bybilledet, og er et studie i byplanlægning under russisk indflydelse. Kombineret med spændende museer er der rigtig meget at se og opleve i Warszawa!

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Warszawa

  • Tag på byrundtur med guide og få et godt overblik over byen

  • Besøg det lille museum om byens historie og se filmen om 2. Verdenskrig

  • Mød nogle polske studerende fra én af de mange uddannelser i Warszawa

  • Rør ved et stykke af den originale ghetto-mur fra krigen

  • Tag ud til Chopins fødested og mærk stedets helt specielle atmosfære

  • Se hvordan vodka produceres i én af Polens ældste vodkafabrikker

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Warszawa

 Gode links til jeres studierejse til Warszawa 

Warszawa Turistinformation Her finder I alt om Warszawa www.warszawaguide.info
Det smukke Wilanow-slot i Warszawa www.wilanow-palac.art.pl
Museet til minde om Warszawa-opstanden i 1944 www.1944.pl
Alt om Chopin www.chopin.pl
Livlig restaurant med god mad www.folkgospoda.pl
Nyt stort shopping center i centrum www.zlotetarasy.pl

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Warszawa kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med SAS eller med LOT og flere daglige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland.
Fra Hamburg med LOT med flere daglige afgange.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.  

EGEN BUS
Vi kører med moderne 4* busser. I har bussen til rådighed under opholdet.Rejsetid fra København ca. 18 timer eller fra Århus ca. 20 timer

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vore mest populære hostels og hoteller i Warszawa. I Warszawa kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Hostels i Warszawa har enkel indretning, men er pæne og rene. Ofte med gode fællesfaciliteter, f.eks. TV-rum, billard og andre former for spil. Indkvartering i 4-6-sengsværelser, de fleste med køjesenge. Bad og toilet findes på gangen. De fleste har restaurant, hvor grupperne kan spise aftensmad. Vores hoteller er af varierende standard, nogle har værelser med bad og toilet, andre uden. De ligger som regel 20-30 min. kørsel fra centrum.Vi samarbejder blandt andet med Hostel Agrykola, som ligger ca. 10 min. kørsel fra centrum, og Hotellerne Aramis og Atos, beliggende ca. 20 min. kørsel fra centrum.

Kategori II
Indenfor denne kategori foreslår vi Hotel Ibis Centrum og Hotel Ibis Stare Miasto, som begge ligger ca. 10 min. kørsel fra den gamle bydel. I bor på 2-3-sengsværelser med bad og toilet. 

Kategori III
Vi samarbejder bl.a. med dette nydelige turistklassehotel Hotel Hetman. Centralt beliggende og har restaurant og bar. I bor på 2-3-sengsværelser med bad og toilet.