Studierejser til sprudlende MADRID

I Madrid leves livet både nat og dag, og ligegyldigt hvornår man ankommer til den sprudlende by, mærker man straks det hektiske og pulserende storbyliv, som på charmerende vis blander sig med den sydlandske atmosfære. Madrid er med sine 650 meter over havets overflade Europas højst beliggende hovedstad, og hvis man tager kabelbanen over Casa de Campo vil man opleve den flotteste udsigt over byen.

På en studierejser til Madrid, kan I besøge det verdensberømte Prado museum, hvor man kan se de store spanske malere Goya, Velázquez og El Greco's værker. Også værker fra Rembrandt og Rubens er præsenteret her. På det andet store museum, Reina Sofia, kan man studere moderne kunst af blandt andre Picasso - hans kendte værk "Guernica" hænger her. Fodbolden fylder også meget i Madrid og Atlético Madrid og Real Madrid har hjemmebane her. Shopping anbefales i centrum mellem Puerta del Sol og Gran Via Chueca. Der er et hav af spændende restauranter for enhver pengepung i Madrid - kik forbi Madrids ældste restaurant fra 1725 Restaurante Botin.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Madrid

  • Besøg "El Pais" - Spaniens store avis

  • Tag på El Rastro og oplev markedsliv når 3.500 boder åbner

  • Prøv en aften med den ægte autentiske flamenco - det er fantistisk

  • Oplev Real Madrids fodboldklub med et stadion til 85.000 tilskuere

  • Spis tapas eller tag en café con leche på Plaza Mayor og nyd den smukke plads

  • Tag en dagsudflugt fra Madrid til middelalderbyenToledo - de er bl.a. kendt for deres lækre marcipan

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Madrid

 Gode links til jeres studierejse til Madrid 

Madrid Turistinformation Her finder I alt om Madrid www.esmadrid.com 
Prado www.museodelprado.es
Real Madrid Se dem spille på hjemmebane www.realmadrid.com
Kongeslottet i Madrid Også et besøg værd www.patrimonionacional.es
Madrid shopping - Alt om shopping i Madrid www.madrid-tourist-guide.com

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Madrid kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med Iberia med flere ugentlige afgange
Tilslutningsfly fra Jylland. Fra Hamborg med Iberia med flere ugentlige afgang

 

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Madrid. I Madrid kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I +
Inden for denne kategori har vi Cat's Hostel og Mad Hostel som begge kun har 5. min. gang til Plaza Santa Ana. Her er 24-timers reception og morgenmadsstue. I bor på 4-6-8 & 10-sengsværelser med og uden bad og toilet.

Kategori II

The Hat Madrid Youth Hostel er af høj stadard, og I bor på nydelige og rummelige 6-8-sengsværelser med bad toilet. Hostellet har både morgenmadsrestaurant, cafe og en skøn tagterrasse. Hostellet ligger kun 200 m. fra Plaza Mayor.
 

Kategori III

I denne kategori har vi bl.a det hyggelige Hostal Aguilar beliggende tæt ved Plaza de Canalejas. I bor på 3-4-sengsværelser med bad og toilet. Hostal Aguilar har 24-timers reception og morgenmadsstue. Hotel Mediodia er beliggende meget tæt på Atocha stationen og alle kunstmuseerne. I bor på 3-4-sengs værelser med bad og toilet. Hotellet har 24-timers reception, morgenmadsrestaurant og bar.