Studierejser til Wien

Studierejser til musikkens WIEN

En studierejse til Østrig er andet end sne, ski og tyrolermusik! Lad studieturen gå til Wien og se, hvad hovedstaden har at byde på af kunst og kultur. Hvem har ikke hørt om Den spanske Rideskole, nytårskoncerterne fra Wien og Sachertorte? Eller kunstnerne Hundertwasser og Klimt, hvis værker og arkitektur kan beses flere steder i byen. Bymidten er livlig med flotte caféer, gågader, spændende butikker og den majestætiske Stephansdom.

Wien har en helt special charme, som man ikke finder andre steder. Østrigerne er venlige og imødekommende, og forstår at hygge sig. Wien er også musikkens by med flere operahuse og koncertsale. Østrigs svar på Michael Jackson, komponisten Wolfgang Amadeus Mozart, boede i byen i 10 år, og huset, hvor han boede i tre år, er nu et moderne museum. Wien tiltrækker i tusindvis af turister hvert år, og når man først har været der én gang, forstår man godt hvorfor!

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Wien

  • Besøg det østrigske Parlament eller få en rundvisning i FN-byen

  • Tag en tur i det kæmpemæssige pariserhjul i forlystelsesparken Prater

  • Overvær morgentræning hos lipizzaner-hestene i Den spanske Rideskole

  • Få en rundvisning i Hundertwasser-huset og se hans farverige og skæve malerier

  • Oplev en Mozart-opera i Volksoper

  • Besøg på en vingård - en såkaldt Heuriger

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Wien 

Her finder I alt om Wien Wien Turistinformation www.wien.info
Den spanske Rideskole Alt om de smukke heste www.srs.at
Museer Oversigt over museer i Wien www.wien.gv.at
Hundertwasser Museum Den berømte østrigske kunstner www.kunsthauswien.com
Mozarts Hus Se hvordan Mozart boede i Wien www.mozarthausvienna.at/mozartwohnung
Prater Den berømte forlystelsespark www.prater.at 

Transport

Med Student & Business Tours til Wien kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program. I kan vælge at flyve eller booke en bus, som er til rådighed under hele opholdet.

Sådan bor I

I Wien kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Der er mange hostels at vælge imellem i Wien. Vi har valgt at samarbejde med Wombat's City Hostel "The Lounge",  Meininger som vi mener, er det bedste. Det er også muligt at bo på det populære Hotel Kolpinghaus eller Hotel Drei Kronen Wien City.