Studierejser til Reykjavik

Studierejser til REYKJAVIK med enestående naturoplevelser

På en studietur til Reykjavik bliver du mødt af en lille storby med en flot arkitektur, et festligt og farverigt natteliv og perfekt shopping til billige penge. Uden for Reykjavik ligger en barsk men også spændende natur, og fra lufthavnen i Keflavik er det næsten et must at stoppe i Den Blå Lagune for et varmt termisk bad.

Selvom mere end en tredjedel af hele Islands befolkning lever i Reykjavik, er det en af verdens mindste hovedstæder. Et godt udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen, der ligner en kæmpe UFO, og herfra har man en fantastisk udsigt ud over byen. Hvis man vil lære lidt om Islands historie, bør man besøge Nationalmuseet, der fortæller landets historie lige fra vikingetiden op til vor tid. Det er muligt at besøge virksomheder, alle slags skoler og institutioner indenfor social og sundhedsområdet, hvis man får bestilt besøget 4-5 måneder inden ankomst.

Man kan sagtens købe en almindelig burger i Reykjavik, men man skal næsten også prøve en islandsk hot dog, der sælges fra boder overalt i Reykjavik. Den islandske hot dog består af let røget svinekød og lammepølse, og de holdes varme i varmt vand tilsat pilsner. Noget sødt som en slags dessert - prøv en Kleinur (en slags sprød donut med karamelsovs).

Havet omkring Island er fyldt med flere arter havpattedyr, og man kan være heldig at se forskellige slags hvaler, legesyge delfiner og nysgerrige sæler. Skal det være lidt mere vildt, kan man prøve kræfter med ridning på de små islandske heste, river rafte, tage på snescootere eller trekke med guide på en af Islands gletsjere. Mulighederne er mange, og uanset hvad man vælger, er man på en studierejse til Reykjavik garanteret rejseminder for livet.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Reykjavik

  • Et Must er en tur i Den Blå Lagune på alle tider af året - vandet er altid 37-39 grader varmt

  • Oplev Strokkur geyseren sprøjte kogende vand op i ca. 30 meters højde

  • Spot hvaler på en hvalsafari ud fra Reykjavik

  • Tag på hesteryg ud i landskabet på de små hårdføre islandske heste

  • Besøg et gymnasium, en virksomhed eller få et foredrag om geotermal energi

  • Gå i The Cinema og se de lærerige film om Nordlys, der forklarer dets eksistens og skiftende udtryk og dokumentarfilmen om vulkanudbruddet på Heimaey øen, der varede 7 måneder.

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.

Gode links til Reykjavik

Alt om Island www.dk.visiticeland.com/opdag-island/FaktaomIsland
Reykjavik turistinformation. Her finder I alt om Reykjavik: www.visitreykjavik.is
Nationalmuseet www.visitreykjavik.is/national-museum-iceland
Saga Museum www.sagamuseum.is

Trransport

Med Student & Business Tours til Reykjavik kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Reykjavik kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Der er adskellige hostels i Reykjavik, men de er desværre for små. Reykjaviks bedste hostel synes vi er Hostel Village eller Reykjavik City Hostel, der ligger i Laugardalur. Vores favorit hotel er Hotel Cabin i Borgartún.