Studierejser til Geneve

Studierejser til charmerende GENEVE

Geneve er Schweiz næststørste by og er hovedstad for kantonen af samme navn. Geneve er fransk kulturcentrum med universitet, kunstakademi og konservatorium. Det er en international by med mange fastboende udlændinge, der rummer FNs europæiske hovedsæde og hovedkvarter for FN-organisationerne WHO, UNHCR og ILO og internationalt Røde Kors, og det er oplagt at besøge en af disse under sit ophold. Byen har en verdenskendt urindustri samt fremstilling af smykker, emaljevarer og præcisionsinstrumenter.

Man kan næsten ikke sige Schweiz uden ikke også at sige chokolade. Der er bl.a. Farvarger, der har lavet chokolade siden 1861 - de kan deres kram, og måske vil de give nogle smagsprøver. Geneve er også kendt som centrum for teknologi, og der er mulighed for at besøg det anerkendte forskningscenter, CERN. Her har man bygget en stor globus, hvor man kan se, hvordan universet består af milliarder og atter milliarder af partikler.

Byens vartegn er det 140 meter høje springvand i Genevesøen Jet d'Eau, og på en rejse kan man f.eks. komme på flere forskellige bådture på Genevesøen.

Shopping i Geneve er i den dyre ende, men man kan gøre nogle gode og billige fund på loppemarkedet Plaine de Plain-Palais. I Geneve er der mulighed for en udflugt til et smukt gammel slot fra middelalderen i Nyon, i tog til Lausanne og besøge den smukke Notre-Dame katedral i den gamle bydel.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Geneve

  • Oplev Geneves gamle bydel med den gamle romerske markedsplads

  • Besøg en lokal chokoladefabrik og få nogle pragtfulde smagsprøver

  • Tag ind i Røde Kors Museet og lær alt om den interessante historie og det kæmpe arbejde organisationerne udfører

  • Oplev forskningscentret CERN med rundvisning og besøg efterfølgende det Naturhistoriske museum

  • Kik ind i St. Peters Katedralen i den gamle bydel - den er dateret fra 1160

  • Besøg FN-Bygningen med rundvisning

  • Tag en gratis vandtaxi over søen. De gule "Moettes" sejler mellem kysterne i byens indre farvand.

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Geneve

Geneve Turistinformation Her finder I alt om Geneve www.geneve.com/
Forskningscentret CERN www.home.cern/about
Geneves museer og gallerier www.geneva.info/museums/

Transport

Med Student & Business Tours til Geneve kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Geneve kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder. Vi samarbejder med MeiningerGeneva Youth Hostel og IBIS Budget Geneve Aeroport. I en lidt bedre kategori anbefaler vi Hotel de Geneve og Hotel Calvy