Studierejser til charmerende GENEVE

Geneve er Schweiz næststørste by og er hovedstad for kantonen af samme navn. Geneve er fransk kulturcentrum med universitet, kunstakademi og konservatorium. Det er en international by med mange fastboende udlændinge, der rummer FNs europæiske hovedsæde og hovedkvarter for FN-organisationerne WHO, UNHCR og ILO og internationalt Røde Kors, og det er oplagt at besøge en af disse under sit ophold. Byen har en verdenskendt urindustri samt fremstilling af smykker, emaljevarer og præcisionsinstrumenter. Man kan næsten ikke sige Schweiz uden ikke også at sige chokolade. Der er bl.a. Farvarger, der har lavet chokolade siden 1861 - de kan deres kram, og måske vil de give nogle smagsprøver. Geneve er også kendt som centrum for teknologi, og der er mulighed for at besøg det anerkendte forskningscenter, CERN. Her har man bygget en stor globus, hvor man kan se, hvordan universet består af milliarder og atter milliarder af partikler. Man kommer med på en fascinerende rejse ind i partiklernes verden på udstillingen "Partiklernes univers".

 

Byens vartegn er det 140 meter høje springvand i Genevesøen Jet d'Eau, og på en rejse kan man f.eks. komme på flere forskellige bådture på Genevesøen.

En specialitet i Schweiz er Fondue, og i Geneve er oste fondue i Cafe du Soleil næsten et must og prismæssigt er det til at overkomme.

Man kan også få en dejlig billige picnic ved indkøb i en Deli og i et konditori og så slå sig ned langs søbredden med udsigt til vand og bjerge. Shopping i Geneve er i den dyre ende, men man kan gøre nogle gode og billige fund på loppemarkedet Plaine de Plain-Palais. I Geneve er der mulighed for en udflugt til et smukt gammel slot fra middelalderen i Nyon, i tog til Lausanne og besøge den smukke Notre-Dame katedral i den gamle bydel eller en udflugt til Annecy, som ofte kaldes Frankrigs Venedig pga. den gamle bydels mange små charmerende kanaler.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Geneve

  • Oplev Geneves gamle bydel med den gamle romerske markedsplads

  • Besøg en lokal chokoladefabrik og få nogle pragtfulde smagsprøver

  • Tag ind i Røde Kors Museet og lær alt om den interessante historie og det kæmpe arbejde organisationerne udfører

  • Oplev forskningscentret CERN med rundvisning og besøg efterfølgende det Naturhistoriske museum

  • Kik ind i St. Peters Katedralen i den gamle bydel - den er dateret fra 1160

  • Besøg FN-Bygningen med rundvisning

  • Tag en gratis vandtaxi over søen. De gule "Moettes" sejler mellem kysterne i byens indre farvand.

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Geneve

 Gode links til jeres studierejse til Geneve 

Geneve Turistinformation Her finder I alt om Geneve www.geneve.com/
Forskningscentret CERN
www.home.cern/about
Geneves museer og gallerier
www.geneva.info/museums/

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Geneve kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

 

FLY
Fra København med SAS, flere daglige afgange, eller med EasyJet med flere ugentlige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland
Fra Hamborg med EasyJet med flere ugentlige afgange

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Geneve. I Geneve kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af meget enkelt standard. Hostels og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, men Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Der er adskellige hoteller i Geneve, men de er desværre for små og tager ikke grupper

Kategori II
Geneva Youth Hostel har både værelser med og uden bad og toilet. Det ligger kun 250 m. fra Genevesøen. Der er 24-timers reception, elevator, fælles køkken, morgenmads- og opholdsstue. På IBIS Budget Geneve Aeroport er alle værelser fuldstændig ens med en dobbeltseng og en køjeseng ovenover. Der er bad og toilet og TV på alle værelser. Busstop ligger 1 min. gang fra hotellet, og der er små 15 min. kørsel til centrum.

Kategori III
Under denne kategori har vi bl.a. Hotel de Geneve, hvor I bor på 2-3-sengsværelser med bad og toilet. Hotellet ligger under 5 min. gang til togstationen og centrum. Der er 24-timers reception, elevator og morgenmadsstue. Vi samarbejder også med Hotel Calvy, hvor I bor på 3-5-sengsværelser med bad og toilet, TV opg køleskab. Centralt men i et roligt kvater med 500 m. til Genevesøen.