Studierejser til havnebyen HAMBORG

En studietur til Hamborg, er et besøg i en moderne og udadvendt by. Den er mondæn, hip og fuld af modsætninger. På den ene side er der den lettere udflippede bydel St. Pauli med al form for underholdning og med Reeperbahn, og på den anden side det rige Blankenese med de fornemme villaer.

Kulturlivet har altid været vigtigt i Hamborg og kan dateres tilbage til middelalderen. Her har verdenskendte digtere og komponister efterladt deres kendetegn i den hanseatiske kulturhistorie – og The Beatles fejrede sit gennembrud i byen. Hamborg ligger i dag på tredjepladsen, efter New York og London, når det gælder populære musicals. Hamburg har endvidere mere end 50 museer, så der er masser at se.

Shopping er også kendetegnende for byen, der er noget for enhver pengepung fra hippie- til designerbutikker. Der er mange aktiviteter, man kan foretage sig – en del af maritim karakter, noget som ikke er overraskende mht. byens beliggenhed. Hamborg har Europas tredjestørste havn så tag en spændende rundtur i havnen og se bl.a. gigantiske skibe, kanaler og værfter eller tag en tur ned gennem Elbentunnellen, som forbinder by og havn.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Hamborg

  • Besøg udstillingen ”Dialog i Mørket” som udfordrer sanserne

  • For Beatles-fan skal mindesmærket opleves – midt i St. Pauli

  • Tag til saltbyen Lüneburg, hvor middelalderen bliver levende igen

  • Kik ind i Minaturwunderland - et modeljernbaneanlæg på over 4000 m2

  • Oplev Schanzenviertel med second-hand shops

  • Besøg mindesmærket for den største koncentrationslejr Neuengammen i det nordvestlige Tyskland under 2. Verdenskrig

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

 

Studierejser til Hamborg

 Gode links til jeres studierejse til Hamborg 

Hamborg Turistinformation Her finder I alt om Hamborg www.hamburg.de
Museer og attraktioner i Hamborg www.hamburg.de/museum-hamburg og www.hamburg.de/sehenswuerdigkeiten
Sejltur på Elben www.hamburg.de/hafenrundfahrt

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Hamborg kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

TOG
Fra København til Hamborg ca. 5 timer, mange daglige afgange.
Fra de jyske storbyer til Hamburg med flere daglige afgange.  

FLY
Fra København med SAS med flere daglige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

EGEN BUS
Vi kører med moderne 4* busser. I har bussen til rådighed under opholdet.Rejsetid fra København ca. 6 timer eller Århus ca. 5 timer.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Hamborg. I Hamborg kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller, så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hostels og hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller. 

 

Kategori I
Standarden på hostels er generel god. Vi samarbejder blandt andet med A&O Hostel Hauptbahnhof og A&O Hostel Reeperbahn. Begge har store værelser (7-10-14-sengsværelser med køjesenge og med bad og toilet), og gode fælles faciliteter, f.eks. opholdsrum, computere med trådløs internet-adgang mv.  

Kategori II
Vi samarbejder blandt andet meget med  Generator Hostel Hamburg, der ligger lige ved siden af hovedbanegården. Hostellet har reception, elevator, morgenmadslokale, bar, natklub og udendørs terrasse. I bor på 6-8-sengsværelser med bad og toilet

Kategori III
Pæne turistklassehoteller – alle centralt beliggende.  Vi samarbejder blandt andet med Meininger City Hotel Hamburg, der ligger 400 meter fra togstationen Hamburg Altona. Hotellet har reception, elevator, morgenmadslokale, bar, opholdsstue med pejs, café og solterrasse. I bor på 6-8-sengsværelser med bad og toilet.