Studierejser til Hamborg

Studierejser til havnebyen HAMBORG

En studietur til Hamborg, er et besøg i en moderne og udadvendt by. Den er mondæn, hip og fuld af modsætninger. På den ene side er der den lettere udflippede bydel St. Pauli med al form for underholdning og med Reeperbahn, og på den anden side det rige Blankenese med de fornemme villaer.

Kulturlivet har altid været vigtigt i Hamborg og kan dateres tilbage til middelalderen. Her har verdenskendte digtere og komponister efterladt deres kendetegn i den hanseatiske kulturhistorie – og The Beatles fejrede sit gennembrud i byen. Hamborg ligger i dag på tredjepladsen, efter New York og London, når det gælder populære musicals. Hamburg har endvidere mere end 50 museer, så der er masser at se.

Shopping er også kendetegnende for byen, der er noget for enhver pengepung fra hippie- til designerbutikker. Der er mange aktiviteter, man kan foretage sig – en del af maritim karakter, noget som ikke er overraskende mht. byens beliggenhed. Hamborg har Europas tredjestørste havn så tag en spændende rundtur i havnen og se bl.a. gigantiske skibe, kanaler og værfter eller tag en tur ned gennem Elbentunnellen, som forbinder by og havn.

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Hamborg

  • Besøg udstillingen ”Dialog i Mørket” som udfordrer sanserne

  • For Beatles-fan skal mindesmærket opleves – midt i St. Pauli

  • Tag til saltbyen Lüneburg, hvor middelalderen bliver levende igen

  • Kik ind i Minaturwunderland - et modeljernbaneanlæg på over 4000 m2

  • Oplev Schanzenviertel med second-hand shops

  • Besøg mindesmærket for den største koncentrationslejr Neuengammen i det nordvestlige Tyskland under 2. Verdenskrig

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Hamborg

Hamborg Turistinformation Her finder I alt om Hamborg www.hamburg.de
Museer og attraktioner i Hamborg www.hamburg.de/museum-hamburg og www.hamburg.de/sehenswuerdigkeiten
Sejltur på Elben www.hamburg.de/hafenrundfahrt

Transport

Med Student & Business Tours til Hamborg kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. I kan booke en moderne egen bus til hele opholdet, rejse med tog eller flyve til Hamborg. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program. 

Ophold

I Hamborg kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller, så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder. 

Standarden på hostels i Hamborg er generel god. Vi anbefaler blandt andet Meininger City Center og Generator Hostel der ligger lige ved siden af hovedbanegården.  A&O Hostel Hauptbahnhof og A&O Hostel Reeperbahn