Grupperejser til hyggelige WIEN

Tag på grupperejse til Østrigs perle! Wien emmer af musik, kunst og kultur, og kan måle sig med de store kunstmetropoler som f.eks. Paris og London. Det er en storby, men samtidig en hyggelig landsby, med smalle gader, små caféer og en afslappet atmosfære. Lidt uden for byen findes de populære Heuriger - vingårde, hvor man kan spise frokost og smage på sæsonens nye vine. Sachertorte bør indtages på hotel Sacher i centrum, sammen med kaffe, som findes i utallige varianter.

Jugendstilen er fremherskende i Wiens arkitektur og kunst. Overalt genkendes den karakteristiske stil på husmure, dørhåndtag og caféer. Hofburg, de tidligere kejseres residens midt i Wien, rummer store kunstskatte, og Den spanske Rideskole, som er en del af Hofburg, er verdenskendt for de smukke hesteshows. Den smukke domkirke, Stephansdom og slottet Schönbrunn med det store parkanlæg er også et absolut "must" under et Wien-besøg.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Wien

  • Se Klimts "Kysset" og andre af hans fantastiske værker på Schloss Belvedere

  • Tag på byvandring med guide og hør om byens spændende historie

  • Overvær en forestilling på Den spanske Rideskole, eller tag til morgentræning

  • Sejl en tur på Donau og se vinmarkerne langs floden, mens I smager på vinene

  • Se hvordan Mozart boede sammen med sin familie i Mozarthaus

  • Og nyd tonerne af én af hans operaer på Volksoper eller Wiener Staatsoper

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Grupperejser til Wien

 Gode links til jeres grupperejse til Wien 

Wien Turistinformation - Her finder I alt om Wien www.wien.info
Den spanske Rideskole Alt om de smukke heste www.srs.at
Museer Oversigt over museer i Wien www.wien.gv.at/ma53/museen
Hundertwasser Museum Den berømte østrigske kunstner www.kunsthauswien.com/de/museum
Heuriger Eksempel på en Heuriger i Wien www.zummartinsepp.at
Prater  Den berømte forlystelsespark www.prater.at


Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Anna Sacher - www.sacher.com

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Wien kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med Austrian Airlines med flere daglige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland.
Fra Hamborg med Eurowings med flere ugentlige afgange eller Austrian Airlines med flere daglige afgange.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Wien. I Wien kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller. Her samarbejder vi bl.a. med disse hoteller:

 

3-stjernet
Hotel Drei Kronen Wien City er et lille ældre, men nydeligt hotel beliggende lige ved udendørsmarkedet "Naschmarkt" og i gåafstand til Ringstrasse. Stor lys reception og morgenmadsrestaurant.
Hotel Post Wien, ældre mellemstort hotel beliggende i Innerstadt, fem min. gang til Stephansdom. Store værelser og pæn restaurant.

4-stjernet
Hotel Kummer, smukt gammelt eksklusivt  hotel fra 1870, opført i rigtig wienerstil. Hotellet ligger i Mariahilfe Strasse i Innerstadt. Hotellet står i dag som helt up-to-date med alle bekvemmeligheder for både turister og forretningsfolk. 95 værelser, dejlig restaurant og cafe samt to store møderum.
Hotel Mercure Grand Hotel Biedermeier, stort moderne hotel beliggende i den rolige og charmerende Biedermeier Passage i Innerstadt med få min. gang til indkøbsstrøg, restauranter og vinbarer. Hotellet har cafe, restaurant, dejlig sommerterrasse og tre møderum.