Grupperejser til stemningsfulde WARSZAWA

Tag på grupperejse til Polens hovedstad. Den ligger smukt ved Wisla-floden, kun 1 1/2 times flyvetur fra København. Byen blev totalt ødelagt under 2. verdenskrig, men den gamle bydel blev genopbygget som den så ud inden katastrofen. Den gamle bydel er byens stolthed, og med rette. De stemningsfulde huse i et væld af forskellige farver og med en helt speciel byggestil gør bydelen til et yndet opholdssted for kunstnere, polske og udenlandske turister.

Chopin er født i en lille landsby et par timers kørsel fra Warszawa, og han fylder meget i polakkernes bevidsthed. Overalt ses statuer af komponisten, og hans værker opføres altid ét eller andet sted i byen. Lidt uden for byen ligger det smukke, nyrestaurerede barokslot Wilanow, som undslap ødelæggelserne under krigen. Et oplagt udflugtsmål, evt. kombineret med en frokost i en dejlig restaurant lige overfor slottet.

 Bestil et tilbud 

Oplevelser i Warszawa

  • Tag på byrundtur med guide og få et godt overblik over byen

  • Besøg det lille museum om byens historie og se filmen om 2. verdenskrig

  • Nyd en lille privat Chopin-koncert i historiske omgivelser - kun for jer

  • Få en udsøgt menu efterfølgende i den smukke restaurant Belvedere

  • Mærk krigens gru i det spændende og usædvanlige museum for Warszawas opstand i 1944

  • Gå en tur i de smalle gader i den gamle bydel og kig ind i én af de flotte gamle kirker


Student & Business Tours
hjælper jer gerne med at sammensætte et program.

 

Grupperejser til Warszawa

 Gode links til jeres grupperejse til Warszawa 

Warszawa Turistinformation Her finder I alt om Warzsawa www.warszawaguide.info
Wilanow-slottet www.wilanow-palac.art.pl
Alt om Chopin http://www.chopin.pl
Museet til minde om Warszawa-opstanden i 1944 www.1944.pl
Spændende stort shopping center i centrum www.zlotetarasy.pl
 

Denne restaurant kan vi varmt anbefale

Belvedere - En dejlig restaurant i et palmehus www.belvedere.com.pl

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Warzsawa kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

FLY
Fra København med SAS eller LOT, flere daglige afgange.
Tilslutningsfly fra Jylland.
Fra Hamborg med LOT, flere ugentlige afgange.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hoteller i Warszawa. I Warszawa kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller.

 

3-stjernet
Hotel MDM, beliggende med udsigt over Plac Konstytucji . Pæne værelser, cafe, restaurant og et velfungerende businesscenter og nogle møderum.
Hotel Hetman, hyggeligt hotel beliggende på højre side af Wisla-flodens bredder med 20 min. gang til den gamle bydel. God atmosfære, store værelser, god restaurant, bar samt tre møderum.

4-stjernet
Hotel Novotel Centrum, stort internationalt konferencehotel beliggende få minutters gang fra hovedbanegården. Her er store bekvemme værelser, to restauranter, cafe og bar. Stort og velfungerende businesscenter med mange møderum.
Polonia Palace Hotel, nydeligt hotel beliggende i historisk bygning. Hotellet vandt prisen i 2010 for bedste business hotel i Warszawa. Beliggende over for kulturpaladset, få minutters gang fra hovedbanegården. Nydelige værelser, restaurant, cafe, bar, fitness-center og gode møderum.