Studierejser til Istanbul

Studierejser til ISTANBUL

Tag på studietur til byen hvor øst og vest mødes. Istanbul er Tyrkiets største by og Europas største by med over 15 millioner indbyggere. Byen er delt i to af Bosporusstrædet – en europæisk og en asiatisk del. Istanbul er spændende – noget fremmedartet men også europæisk.  Her shopper man i en af verdens største og ældste basar Grand Bazar. Her kaldes til bøn fra de himmelstræbende minareter, mens heavy metal, pop og jazz spilles højt fra de mange cafeer og barer. 

Byens historiske seværdigheder ligger i den gamle bydel Sultanahmet med Topkapi Paladset, Den blå Moské, Hippodromen, Basilica Cisternen og overfor den store Hagia Sophia. Shoppernes paradis Grand Bazar er også forbundet med Sultanahmet, men ellers er det i den trendy bydel Beyoglu, det foregår. 

 

Få et godt tilbud  

 

Oplevelser i Istanbul

  • Shop igennem i Istaklil caddesi med pit stops i sidegadernes kaffe- og kebabsteder

  • Besøg et gymnasium hvor I følger undervisningen i klasserne i flere timer

  • Oplev Hagia Sofia eller den blå moské

  • Prøv et besøg i Istanbuls skjulte skat – de underjordiske cisterner

  • Besøg en lille uafhængig avis og TV-station og hør om journalisternes arbejde

  • Nyd en cocktail og musikken i panorama baren 360 i Istanbuls centrum

  • Oplev retro cafeen Turco og bliv spået i kaffegrums og tarotkort

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Gode links til Istanbul

Istanbuls officielle turistkontor - Her finder I alt om Istanbul www.howtoistanbul.com
Sejltur på Bosporus (Undlad andre selskaber pga. snyd og overpriser) www.bosphorustour.com
Hagia Sofia www.ayasofyacamii.gov.tr
Bar 360 www.360istanbul.com/

Transport

Med Student & Business Tours til Istanbul kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder altid en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

Ophold

I Istanbul kan der være stor forskel på hotellerne indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye hoteller. Vi har set en del hostels i Istanbul, men ikke fundet et, som vi ønsker at bruge. Istedet samarbejder vi med Hatay & Antioch Hotel, beliggende i Sirkeci. Hvis man ønsker at bo i en højere standard, anbefaler vi Olimpiyat Hotel, beliggende i Sirkeci, og det charmerende mellemklasse hotel Arena Hotel beliggende i den historiske bydel Sultanahmet.