Studierejser til europæiske BRUXELLES

En studierejse til Bruxelles er andet end EU og Manneken-Pis. Bruxelles er også mad - øl - chokolade - varme vafler - pommes frites - tegneserier og meget mere. Moderne arkitektur blander sig i dag med gamle bygninger i art nouveau-stil og med pladser og monumenter fra mange forskellige tidsaldre. Byen bærer tydeligt præg af EU og alle europæiske sprog høres på gaderne og på restauranterne.

Bruxelles har en af Europas smukkeste pladser, Grand-Place, som ligger i hjertet af Bruxelles. Byen har mange kirker, museer, parker og monumenter og er et paradis for gourmeter. Mød de flamske mestre som Rubens og Breughel eller se på moderne kunst på Musèes royaux des Beaux-Arts. Både Magritte og Tin Tin har deres eget museum.Vi er naturligvis behjælpelig med besøg på alle EU-institutionerne og kan også arrangere flere forskellige foredrag - ring og hør nærmere.

 

Bestil et tilbud

 

Oplevelser i Bruxelles

  • Få en rundvisning i  Parlamentet og en snak med en af de danske politikere

  • Tag en sightseeingtur i byen med vores danske guide

  • Se Art Nouveau/Jugendstil på Horta Museet

  • Tag på shopping i Rue Neuve eller de fasionable gader omkring Place Louise

  • Se på bryggerier eller se på chokoladeproduktion

  • Besøg den berømte slagmark, Waterloo, som ligger lidt udenfor Bruxelles

 

Student & Business Tours hjælper jer gerne med at sammensætte et program.
 

Studierejser til Bruxelles

 Gode links til jeres studierejse til Bruxelles 

Bruxelles Turistinformation Her finder I alt om Bruxelles www.visitbrussels.be
Tin Tin - Her møder I Tin Tin og hans venner www.comicscenter.net
Concept - Her produceres chokolade www.conceptchocolate.eu/en/

Cantillon bryggeriet Her brygges øl på et hyggeligt, familieejet bryggeri www.cantillon.be
Magrittes Museum Med mere end 200 af hans forskellige værker www.musee-magritte-museum.be
Waterloo Se de berømte slagmarker og museet www.waterloo1815.be

Sådan rejser I

Med Student & Business Tours til Bruxelles kan I vælge mellem forskellige rejsemuligheder - alt efter budget, rejsetid og transportbehov. Vi finder naturligvis en løsning, som passer til jeres ønsker og program.

 

FLY
Fra København med SAS og Brussels Airlines, flere daglige afgange
Fra Billund med Brussels Airlines med daglig afgang.
Fra Hamborg med Brussels Airlines med daglig afgang.

Ikke alle flyselskaber flyver hele året rundt, ring og hør nærmere.

 

EGEN BUS
Vi kører med moderne 4* busser. I har bussen til rådighed under opholdet.
Rejsetid fra København ca. 13 timer eller fra Århus ca. 15 timer.

Sådan bor I

Her er et lille udvalg af vores mest populære hostels og hoteller i Bruxelles. I Bruxelles kan der være stor forskel på hostels og hoteller indenfor de forskellige officielle kategorier. Derfor inspicerer vi vores hostels og hoteller så ofte vi kan, og vi er altid på jagt efter nye steder.

Kategori I er hostels, vandrerhjem og hoteller af enkel standard. Hoteller af bedre standard kategoriserer vi som Kategori II, mens Kategori III er pæne turistklassehoteller.

 

Kategori I
Vi anbefaler absolut det officielle vandrerhjem, Jacques Brel, centralt beliggende indenfor gå-afstand til Grand-Place. Der er gode faciliteter for grupper med både café, bar, gårdhave og møderum. Store værelser, hvor I bor på 4-14-sengsværelser på solide køjesenge, alle værelser med bad (toiletter på gangene).

Kategori II
Indenfor denne kategori samarbejder vi med Hotel Barry, enkel standard, men meget hyggeligt. I bor på 3-5-sengsværelser med bad og toilet. Centralt beliggende ca. fem minutters gang til Grand-Place. Hotellet har for nyligt gennemgået en større renovering.

Kategori III
Vi har ingen hoteller indenfor kategori III, men for de grupper, som gerne vil bo rigtig godt, har vi et dejligt 4-stjernet hotel, som gerne tager skolegrupper på deres 3-4-sengsværelser. Hotellet er kinesisk ejet og hedder Maison du Dragon og ligger ti minutters gang fra Grand-Place. Der er restaurant, bar og møderum.